Zvezdi produžen rok još mesec dana

Izvor: B92, 01.Maj.2012, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdi produžen rok još mesec dana

Disciplinska komisija UEFA produžila je Crvenoj zvezdi rok za izmirenje finansijskih obaveza na još mesec dana, uz kaznu od 50.000 evra.

Novi sastanak predstavnika UEFA i Crvene zvezde biće održan za mesec dana, posle čega će biti poznata konačna odluka da li će "crveno-beli" naredne sezoni moći da igraju u kvalifikacijama za Ligu Evrope. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Dvojica bivših Zvezdaša Milovanović i Ivić ponudili su čelnicima kluba mogućnost dogovora, pre njihovog odlaska u Nion.

Kako će se i na koji način rešiti situacija u najtrofejnijem srpskom klubu znaće se u narednim danima.

Zvezdu su na sastanku u Nionu predstavljali generalni sekretar Đorđe Stefanović i poslovni direktor Stefan Pantović, a pomoć im je pružio generalni sekretar FSS Zoran Laković.

UEFA od Zvezde očekuje da isplati oko 700.000 evra grupi bivših igrača i funkcionera. Dugovanja prema beogradskom klubu ne utiču na licencu.

Dug Zvezdi za ostvarene transfere, plus potraživanja ekipe iz Ljutice Biogdana za transfere Kastilja i Parkera, za koje će tek biti zakazano ročište, goovo dostižu šest miliona evra.

Pored "crveno-belih", sastanak u UEFA imali su i predstavnici Partizana kojima je odobrena licenca za Evropu, ali takođe uz kaznu. Novčano je kažnjen i FSS.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zvezdi novi rok!

Izvor: Sportske.net, 01.Maj.2012

UEFA je dala mesec dana Crvenoj zvezdi da izmiri svoje obaveze i opomenula čelnike kluba da bi kazne mogle da budu drastične. Uz opomenu, crveno-beli dobili i novčanu kaznu u iznosu od 50.000 eura.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.