Zvezda zvala trenera iz Hondurasa!

Izvor: MozzartSport.com, 22.Maj.2015, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda zvala trenera iz Hondurasa!

Reč je o nekadašnjem defanzivcu crveno – belih Risti Vidakoviću

Situacija oko izbora novog trenera Crvene zvezde sve više podseća na dešavanja iz leta 2013.godine kada su za užarenu klupu najtrofejnijeg srpskog kluba figurirala bar desetorica kandidata, a na kraju je izabran – Slaviša Stojanović.

Stav navijača da ne žele u Zvezdi Milorada Kosanovića izazvala je totalnu konfuziju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u Ljutice Bogdana  i višednevnu licitaciju. Tokom četvrtka u glavnog kandidata za naslednika Nenada Lalatovića promovisan je Trond Solid... A prema pojedinim informacijama trenutno je jedan od glavnih favorita odgovornih sa stadiona Rajko Mitić – Risto Vidaković. Navodno, veza između Vidakovića i čelnika Crvene zvezde je već uspostavljena.

Reč je o osvedočenom zvezdašu koji je nosi crveno-beli dres početkom devedesetih. Kasnije je ostavio trag na Iberijskom poluostrvu, a i kao trener profilisao se u Španiji. Bio je pomoćnik prvom selektoru Srbije Havijeru Klementeu, kome je asistirao u radu i u Mursiji.

Posle te epizode Vidaković je 2009.godine započeo samostalnu trenersku karijeru.  Bio je trener Ecije, Kadiza i drugog tima Betisa da bi poslednje dve sezone radio u Hondurasu.

I pored toga što se svakodnevno licitira sa imenima brojnih stručnjaka u Ljutice Bogdana je izvesna samo – neizvesnost. Sednica Upravnog odbora kluba je zakazana za ponedeljak, a do tada Terzić i njegovi najbliži saradnici moraće da naprave konkretne poteze.

Teški dani u Ljutice Bogdana.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.