Zvezda večeras protiv bratskog Olimpijakosa u LŠ

Izvor: RTS, 01.Okt.2019, 08:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda večeras protiv "bratskog" Olimpijakosa u LŠ

Fudbaleri Crvene zvezde večeras igraju u Beogradu protiv Olimpijakosa sa željom da osvoje prve bodove ove sezone u Ligi šampiona. Meč počinje u 21 čas. Prenos je na našem Prvom programu i Radio Beogradu 1, strim je na RTS Planeti (za posetioce iz Srbije), a tok meča i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Nakon poraza od favorita B grupe Bajerna u Minhenu (3:0), beogradskim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << crveno-belima dolazi "bratski" klub iz Atine u spektaklu koji se očekuje i na tribinama zbog prijateljskih odnosa srpskih i grčkih navijača.

Specifična situacija u fudbalu, prvi put kao takmičarska utakmica, što se već dešavalo u košarci između dva kluba. Ipak, trener Zvezde Vladan Milojević ne misli da će na terenu biti tako prijateljski.
"Specifična utakmica. Fokusiran sam samo na igru, za to sam odgovoran. Sve ostalo što se dešava ne bi trebalo da nam skreće pažnju. Misli bi samo trebalo da budu na teren", rekao je Milojević u najavi meča, uz podsećanje na prijateljstvo dva naroda i navijača.
"Odnos dve strane nema veze sa terenom. Svi će maksimalno želeti pobedu", naglašava trener prvaka Srbije.
Isto razmišlja i njegov kolega iz Olimpijakosa Portugalac Pedro Martins.
"Poznate su veze dve grupe navijača, ali za trenera Milojevića i mene je najbitnije da utakmica bude visokog kvaliteta. Prijateljstva su prijateljstva, ali došli smo ovde da pobedimo", rekao je Martins.
Do juče, u popodnevnim satima, ostalo je još 6.000 ulaznica i zato se očekuju dobro popunjene tribine stadiona "Rajko Mitić".
Početak utakmice zakazan je za 21 sat. Direktan prenos meča je na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti (za posetioce iz Srbije), a tok meča i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAJAVA DANA (utorak, 1. oktobar): Zvezda s Olimpijakosom, plus ceo špil parova Lige šampiona… Partizan pred Evrokup izazovom

Izvor: MozzartSport.com, 01.Okt.2019

CRVENA ZVEZDA – OLIMPIJAKOS, 21.00 (Fudbal, Liga šampiona) Ako se protiv Bajerna nije moglo, na Marakani puleni će Vladana Milojevića svakako dati sve od sebe, ne bi li Zvezda na stranu odvojila prve bodove u Ligi šampiona ove sezone. Recept za to svakako je ućutkivanje brzih krila Olimpijakosa,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.