Zvezda ubedljiva u Pančevu, povratak Matosa

Izvor: Sportske.net, 14.Sep.2015, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda ubedljiva u Pančevu, povratak Matosa

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su danas u Pančevu prijateljsku utakmicu protiv domaćeg Dinama.

Dva dana posle trijumfa nad partizanom u 149. večitom derbiju, Crvena zvezda je u prijateljskoj utakmici kao gost sa 4-1 savladala domaći Dinamo iz Pančeva.

Trener crveno-belih Miodrag Božović je danas ukazao priliku fudbalerima koji nisu nastupili protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizana, ili su imali malu minutažu.

Najjači utisak ostavio je iskusni napadač Predrag Sikimić, koji je današnjem trijumfu doprineo sa dva gola.

Upravo on je u prvom poluvremenu doveo Zvezdu u vođstvo, da bi nešto kasnije kapiten Aleksandar Luković iz jedanaesterca duplirao prednost. Do kraja prvog dela igre, domaći su golom Stojanovskog savladali Supića za 2-1 posle prvih 45 minuta.

U nastavku, još dva pogotka fudbalera Crvene zvezde. Prvo je Sikimić postigao svoj drugi gol, a konačnih 4-1 postavio je Nenad Gavrić, iz još jednog jedanaesterca dosuđenog u korist Zvezde.

Navijače Zvezde je obradovao i nastup Bruna Matosa, letošnjeg pojačanja, koji se oporavio od povrede i uskoro ga treba očekivati u sastavu i u prvenstvenim mečevima.

C. zvezda: Supić - Cvetković, Luković, Rendulić, Anđelković - Jovović, Stojanović, Ristić, Vered - Jović, Sikimić.

Igrali su još: Vićić, Mbođ, Ahčin, Gavrić i Matos
.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Posle Partizana, Zvezda dobila i Dinamo

Izvor: Mondo, 14.Sep.2015

U test utakmici crveno-beli savladali Dinamo iz Pančeva...Fudbaleri Crvene zvezde savladali su u prijateljskoj utakmici u Pančevu ekipu domaćeg Dinama, člana Srpske lige Vojvodina, sa 4:1 (2:1)...Trener crveno-belih Miodrag Božović na proveri u Pančevu pružio je šansu igračima koji nisu nastupali...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.