Izvor: RTS, 11.Nov.2021, 22:01

Zvezda u seriji pobeda, pao Asvel u Beogradu

Košarkaši Crvene zvezde savladali su na svom terenu Asvel sa 73:67 u utakmici devetog kola Evrolige.
Košarkaši Crvene zvezde vezali su četvrtu pobedu u nizu – posle Mege, Panatinaikosa i Zadra, oružje pred crveno-belima položio je francuski Asvel.

Zvezda je sjajno otvorila meč i lako stigla do osetne prednosti.
Posle prve četvrtine, crveno-beli >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su imali prednost od 18:9, ali je Asvel zaigrao mnogo bolje u nastavku.
Kako je vreme odmicalo, topila se prednost Zvezde, da bi na poluvremenu domaćin imao samo pola koša prednosti – 33:32.
Sredinom trećeg dela igre, Zvezda je uspela da se odlepi.
Prvo je Dobrić atraktivno zakucao, onda je pogodio trojku, a Kalinić je novom trojkom nastavio seriju, koja je prekinuta posle deset vezanih poena.
Trojka Marka Simonovića početkom poslednje četvrtine donela je crveno-belima "plus 12", što je, činilo se, nedostižno za goste.
Međutim, Asvel je odlično odigrao u završnici i uneo dozu neizvesnosti.
Prišli su na tri poena, ali Kaliniću nije zadrhtala ruka u poslednjim momentima, pa je Zvezda došla do novog, četvrtog trijumfa u Evroligi.
Nikola Kalinić je sa 22 poena predvodio Zvezdu, Nikola Ivanović je dodao 14.
Okobo je u poraženom timu bio najefikasniji sa 16 poena, dva manje je dodao Džons.
Zvezda sada ima skor 4-5, a naredni meč igra u gostima protiv Baskonije.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda pokazala dobru igru, slomila Asvel, a na kraju se i „kockala“

Izvor: N1 televizija, 11.Nov.2021

Košarkaši Crvene zvezde stigli su do četvrte pobede u ovoj sezoni Evrolige – tim Dejana Radonjića u hali „Aleksandar Nikolić“ rezultatom 73:67 pobedio je francuski Asvel u meču u kojem je skoro sve vreme imao vođstvo.

Nastavak na N1 televizija...

Zvezda slavila protiv Asvela u Beogradu

Izvor: Beta, 11.Nov.2021

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras u Beogradu ekipu Asvela sa 73:67 (18:9, 15:23, 17:13, 23:22), u utakmici devetog kola Evrolige.Crveno-beli su upisali četvrtu pobedu u Evroligi, drugu uzastopnu, dok ekipa Asvela sada ima šest pobeda i tri poraza.Najefikasniji u timu Zvezde bio je Nikola...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.