Zvezda u Slovačkoj: Gužva u crveno-belom napadu

Izvor: BKTV News, 13.Avg.2018, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda u Slovačkoj: Gužva u crveno-belom napadu

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su jutros u Trnavu gde će sutra odigrati revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Vladan Milojević, po tradiciji, na put je poveo 20 igrača, a spisak će neposredno pred meč skratiti za dva imena. Među fudbalerima koji će večeras na stadionu Spartaka u Trnavi odraditi poslednji trening su: Milan Borjan, Zoran Popović, Filip Stojković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić, Miloš Degenek, Srđan Babić, Milan >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Rodić, Nenad Krstičić, Branko Jovičić, Dušan Jovančić, Dejan Meleg, Lorenco Ebisilio, El Fardu Ben, Slavoljub Srnić, Nemanja Radonjić, Milan Jevtović, Veljko Simić, Milan Pavkov, Nikola Stojiljković.

Pogled na raspoložive snage, ali i minutažu u jučerašnjem meču Super lige nagoveštava da šampion Srbije neće menjati recept iz prvog meča pa je za očekivati da na teren sutra od 20.30 časova na teren izađu: Bojan, Stojković, Savić, Degenek, Rodić, Krstičić, Jovičić, Ebisilio, Ben, Radonjić i Sojiljković.

Znatno veća dilema je ko će biti dvojac prekobojnih prilikom sastavljanja protokola. Odličnom partijom protiv Subotičana, Pavkov je rezervisao mesto džokera, a u sličnoj poziciji šanu će čekati Srnić i Simić. Imajući u vidu da su babić i Gobeljić jedine opcije u defanzivi, vrlo je verovatno da mesta ni na klupi ne bude za nekog od preostale trojice: Jovančića, Melega ili Jevtovića.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.