Zvezda trinaestog u trinaest protiv Pazara

Izvor: Sportske.net, 07.Mar.2016, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda trinaestog u trinaest protiv Pazara

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da je potvrđen termin odigravanja prvenstvene utakmice sa Novim Pazarom, s tim što se zbog vremenskih nepogoda postavlja pitanje da li će meč biti odigran.

Pisali smo da će utakmica 26. kola Superlige Srbije između Mladosti i Čukaričkog najverovatnije biti odložena zbog elementarne nepogode koja je zahvatila >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Lučane.

Obilne padavine koje su dovele do poplava u zapadnoj Srbiji mogle bi da utiču na odlaganje još jedne utakmice domaćeg fudbalskog šampionata.

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da je potvrđen termin odigravanja naredne utakmice sa Novim Pazarom. Duel u Pazaru zakazan je za nedelju, 13. marta, od 13 časova ali se postavlja pitanje hoće li se igrati.

Večeras je u Raškoj oblasti proglašeno vanredno stanje zbog izlivanja reka, a vesti iz Novog Pazara ne deluju ohrabrujuće.

Kako do meča između Novog Pazara i Crvene zvezde ima još sedam dana treba očekivati da će se situacija stabilizovati i nadajmo se da zbog poplava neće trpeti ni građani Srbije ni srpski fudbal.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KIŠE UTIČU I NA SUPERLIGU: Potpuno poplavljen teren u Lučanima (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 08.Mar.2016, 09:48

Utakmica između Mladosti i Čukaričkog, planirana za predstojeću subotu u Lučanima, odložena je odlukom direktora Superlige.. . Direktor Superlige Srbije Vladimir Bulatović doneo je odluku da se utakmica 23. kola između Mladosti i Čukaričkog odloži zbog poplavljenog terena u Lučanima.. Ukoliko...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.