Zvezda slomila FMP za osmu pobedu u nizu

Izvor: RTS, 22.Maj.2019, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda "slomila" FMP za osmu pobedu u nizu

Košarkaši Crvene zvezde savladali su kao gosti ekipu FMP-a sa 77:62, u utakmici osmog kola A grupe Košarkaške lige Srbije.
Zvezda je očekivano zabeležila osmi trijumf u takmičenju, a FMP se držao u igri do sredine poslednje deonice, kada su crveno-beli dodali gas >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i "slomili" rivala.

Dobrić je bio najefikasniji u pobedničkom timu sa 19 poena, dok je deset dodao Rivers. U timu FMP-a Stefan Đorđević postigao je 16.
Zvezda je prva na tabeli A grupe sa 16 bodova, dok je FMP drugi sa 14.
U ostalim mečevima Grupe A, OKK Beograd je kao gost savladao ekipu Zlatibora sa 87:74, dok je Borac u gostima slavio protiv Dunava sa 80:72.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FMP namučio Zvezdu tek jedno poluvreme

Izvor: Vesti-online.com, 22.Maj.2019

Košarkaši Crvene zvezde su u Železniku savladali ekipu FMP-a 77:62 (14:16; 20:19; 16:21; 12:21) u osmom kolu Košarkaške lige Srbije...Domaćini su od sudijskog podbacivanja pružili ozbiljan otpor, imali su i prednost u većem delu prvog poluvremena...Stanje na terenu je počelo da se menja kako...

Nastavak na Vesti-online.com...

Zvezda bez poraza: FMP se predao u zadnjoj četvrtini

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Maj.2019

Košarkaši Crvene zvezde su zabilježili i osmu pobjedu u Superligi Srbije, savladavši FMP Železnik u gostima rezultatom 77:62.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.