Zvezda sigurna na gostovanju protiv Bačke

Izvor: Beta, 03.Apr.2019, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda sigurna na gostovanju protiv Bačke

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas u gostima Bačku sa 3:1 u 29. kolu Super lige Srbije.Crveno-beli su na gostovanju u Bačkoj Palanci, pred punim tribinama lokalnog stadiona, bez većih problema upisali novi trijumf.Ekipa Vladana Milojevića do prednosti je stigla već iz prve prilike, odnosno u sedmom minutu, kada se lopta uz dosta sreće odbila do Milana Pavkova koji je imao lak zadatak da zatrese mrežu rivala.Samo četiri minuta kasnije svoj prvenac u dresu Zvezde postigao je kapiten Vujadin Savić. On se najbolje snašao u šesnaestercu Bačke posle kornera i iz gužve preciznim šutem savladao golmana Bojana Zogovića.Delovalo je da će crveno-beli doći do ubedljive pobede, ali je Bačka u 15. minutu smanjila zaostatak preko Nikole Radovića.To je ipak bilo sve što je Bačka uspela da uradi na ovoj utakmici, pošto je pitanje pobednika rešeno u drugom delu kada je Filip Stojković sa oko 10 metara desno iskosa, posle asistencije Marka Marina, postavio konačan rezultat.Zvezda je prva na tabeli Super lige sa 81 bodom, dok je Bačka 13. sa 25.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VUJADIN SAVIĆ O PRVENCU U CRVENO-BELOM DRESU: Presrećan sam, nek ih bude što više! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2019

Ljubimac Delija postigao pogodak u Bačkoj Palanci...Vujadin Savić, štoper crveno-belih, postigao je svoj prvi pogodak u crveno-belom dresu u pobedi branioca titule na gostovanju Bačkoj (3:1)...Savić je postigao gol u 11. minutu kojim je duplirao vođstvo Zvezde, a nakon utakmice nije krio zadovoljstvo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Pobjeda Zvezde na gostovanju Bačkoj, remi u Šapcu

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Apr.2019

BAČKA PALANKA - Fudbaleri Crvene zvezde savladali su danas Bačku u Bačkoj Palanci 3:1 (2:1) u utakmici 29. kola Superlige Srbije. Zvijezda je povela u sedmom minutu golom Milana Pavkova, poslije sporne situacije, a četiri minuta kasnije Vujadin Savić postigao je prvenac u crveno-bijelom dresu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Prvenac sa posvetom - Savić imao posebnu motivaciju! (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Apr.2019

Štoper Crvene zvezde naveo je da prvenac ima posebnu simboliku i otkrio kome ga posvećuje. Nije moglo bez poruke za Milana Borjana...Protutnjala je Crvena zvezda Bačkom Palankom i upisala novu prvenstvenu pobedu koja joj garantuje uvećanje bodovne prednosti u odnosu na Radnički pred početak plej-ofa...Komandant...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.