Zvezda sezonu počinje protiv Radničkog, ulaznice u prodaji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Jul.2022, 10:16

Zvezda sezonu počinje protiv Radničkog, ulaznice u prodaji

Fudbaleri Crvene zvezde na startu nove sezone u Superligi Srbije u nedelju od 20 sati dočekuju Radnički iz NIša, a ulaznice su od danas u prodaji.

Kako je saopšteno na sajtu kluba, onlajn prodaja počinje od 12 sati, dok će se karte na blagajnama prodavati u subotu od 11 do 18 časova, kao i na dan utakmice od 12 do početka susreta.

Cene karata: Sever: 300 dinara, Istok: 400 dinara, Zapad: 500 dinara, VIP Zapad: 1.000 dinara, VIP 1: 2.000 dinara, VIP 2: 2.000 dinara, VIP Galerija: 3.000 dinara.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda pušta karte u prodaju za "premijeru"

Izvor: B92, 06.Jul.2022

Fudbaleri Crvene zvezde spremno dočekuju početak nove sezone, a prvi izazov izabranike Dejana Stankovića očekuje u nedelju...Tada, 10. jula od 20 časova, na "Marakani", u okviru prvog kola domaćeg prvenstva, gostovaće Radnički iz Niša...Karte za taj meč, od srede u 12.00 časova, naći će...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.