Zvezda sa Olimpijakosom za proleće u Evropi

Izvor: RTS, 11.Dec.2019, 07:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda sa Olimpijakosom za proleće u Evropi

Fudbaleri Crvene zvezde igraju sa Olimpijakosom u šestom, poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona. Utakmica na stadionu "Karaiskaki" počinje u 21.00 uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti (za posetioce iz Srbije), a tok meča i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Crvena zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i Olimpijakos u direktnom duelu poslednjeg kola B grupe odlučuju koja ekipa će sa trećeg mesta nastaviti učešće u Ligi Evrope.

Posle pet kola u grupi B, Crvena zvezda se nalazi na trećem mestu sa tri boda, koja je osvojila pobedom upravo nad Olimpijakosom u Beogradu, dok je Olimpijakos poslednji sa samo bodom koji su osvojili igrajući nerešeno 2:2 sa Totenhemom na svom terenu. 
Crveno-beli sa jednim osvojenim bodom ili pobedom u ovom meču ostaju na trećoj poziciji koja vodi u šesnaestinu finala Lige Evrope, što je namenjeno trećeplasiranom timu svake grupe Lige šampiona.
Trener Vladan Milojević poveo je na put 19 igrača za koje očekuje da će dati sve od sebe da pobedom i plasmanom u nokaut fazu Lige Evrope ispišu nove stranice istorije kluba.
Duel Crvene zvezde i Olimpijakosa na stadionu "Karaiskaki" počinje u 21.00 uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti (za posetioce iz Srbije), a tok meča i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UOČI MEČA SEZONE: Grčka štampa uputila IZVINJENJE Zvezdi! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2019

Utakmica je na programu od 21 čas...Fudbaleri Crvene zvezde od 21 čas gostuju na stadionu "Karaiskakis" u meču poslednjeg kola grupe B Lige šampiona. Susret srpskog i grčkog prvaka će odlučiti koja od dve ekipe će na proleće u nokaut fazu Lige Evrope, a tamošnja štampa je posvetila veliku...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Milunovićev raport pred Oli: Znamo šta treba da uradimo za prolaz, Zvezda azslužuje evropsko proleće

Izvor: MozzartSport.com, 11.Dec.2019

Svanuo je dan koji bi u novijoj istoriji Crvene zvezde mogao da bude ispisan zlatnim slovima. Posle overavanja evropskog proleća kroz grupnu fazu Lige Evrope i dva uzastopna učešća u Ligi šampiona, srpski šampion imaće šansu da još jednom obezbedi prolaz u nokaut fazu takmičenja “B produkcije“...

Nastavak na MozzartSport.com...

KURIR U ATINI! Olimpijakos - Crvena zvezda 1:0, Grci poveli iz penala u 87. minutu

Izvor: Kurir, 11.Dec.2019

Fudbaleri Crvene zvezde igraju sa Olimpijakosom na stadionu "Karaiskakis" utakmicu poslednjeg šest kola Grupe B Lige šampiona.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.