Zvezda raspucana u finišu, projektil Ebisilija!

Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2019, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda raspucana u finišu, projektil Ebisilija!

Crveno-beli u ''kombinovanom'' sastavu se dugo mučili protiv austrijskog drugoligaša, ali u završnici je sve došlo na svoje mesto.

U petoj pripremnoj utakmici u Austriji, fudbaleri Crvene zvezde večeras su u Vindišgarstenu ostvarili i drugu pobedu.

Crveno-beli su za rivala imali ekipu Blau-Vajsa iz Linca koja je dugo pružala dobar otpor, ali u poslednjih desetak minuta šampion Srbije je zaigrao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mnogo efikasnije i konkretnije i na kraju slavio rezultatom 3:1.

Na prvi gol se čekalo do 78. minuta, kada su Austrijanci loše izveli aut, Vukanović je osvojio loptu pred njihovim kaznenim prostorom, prosledio za Vulića, a ovaj odmah asistira za Veljka Simića koji iskosa sa leve strane pogađa mrežu - 1:0.

Samo tri minuta kasnije, Zvezdina prednost je duplirana. Veljko Simić je na dvadesetak metara od gola uposlio Ebisilija, a ovaj poslao projektil u mrežu rivala - 2:0.

Blau -Vajs se ni tada nije predavao, pa je u 85. minutu uspeo da vrati rezultatsku neizvesnost golom Mehmetija.

Ipak, sve dileme oko pobednika rešio je Miloš Vulić u 88. minutu, posle velike gužve u kaznenom prostoru protivničkog tima - 3:1.

Od ostalih zanimljivih detalja beležimo veliku priliku za Simića iz 23. minuta, posle akcije sa Krstovićem, kao i Krstovićev snažan udarac sa oko 25 metara početkom drugog poluvremena, kada je golman austrijskog tima odlično reagovao i izbio loptu u korner.

Crvena zvezda je danas nastupila u sastavu: Vasiljević, Jirka, Konatar, Stojković, Babić, Čaušić Simić, Vulić, Vukanović, Krstović, Jevtović.

Klupa: Stanković, Ebisilio, Gavrić, Kanjas, Stanojev.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRORADIO EBISLILIO Holanđanin PROJEKTILOM doneo Zvezdi drugu pobedu na pripremama

Izvor: 011vodič.com, 01.Jul.2019

Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija U petoj pripremnoj utakmici u Austriji, fudbaleri Crvene zvezde ovog ponedeljka su u Vindišgarstenu ostvarili i drugu pobedu (3:1). Crveno-beli su za rivala imali ekipu Blau-Vajsa iz Linca koja je dugo pružala dobar otpor, ali u poslednjih desetak minuta...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.