Zvezda protiv CSKA za povratak u borbu za plej-of

Izvor: RTS, 21.Feb.2020, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda protiv CSKA za povratak u borbu za plej-of

Košarkaši Crvene zvezde igraju protiv CSKA iz Moskve meč 25. kola Evrolige. Susret u Štarka areni počinje u 19.00 časova. Tok meča pratite na našem portalu.
Pred crveno-belima je novi izazov na evro sceni u goste im dolazi jedan od najvećih timova, aktuelni šampion - CSKA iz >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Moskve. Eventualna bobeda u ovom duelu Zvezdu bi vratila u borbu za plej-of. Šampion Srbije bi bio na deobi osmog mesta sa 11 trijumfa, koliko imaju Himki, Olimpijakos, Fenerbahče i Olimpija.

Za razliku od Crvene zvezde, CSKA nije nastupao u nacionalnom kupu, već je imao pauzu od skoro 14 dana da se osveži i pripremi za nastavak Evrolige u kome su klubu ruske armije ambicije uvek najveće.
Sa druge strane, i crveno-beli žele da pobede još jednog velikog protivnika u Beogradu. U prvom meču u Moskvi CSKA je slavio rezultatom 100:74 i u tom delu motiva ima napretek. Crveno-beli žele da poprave utisak, pruže snažan otpor i pokušaju da se revanširaju velikom rivalu za poraz iz prvog deča sezone.
„Dolazi nam prvak Evrope, veliki izazov i čast za našu ekipu. Za razliku od nas, CSKA nije igrao nacionalni kup, što znači da su imali vremena da se konsoliduju nakon poraza koji su doživeli, i koji im je prekinuo dobru seriju.  Crvena zvezda sa druge strane nije prekidala sa igranjem utakmica i ostala je u takmičarskom ritmu, i sada je teško predvideti kome će više prijati ova utakmica u petak. Ono što je sigurno očekuje nas utakmica sa vrhunskom ekipom, ulazimo polako u završnicu takmičenja, svako ima svoje ambicije i sada svaka utakmica postaje važna za sve,pa i za nas koji imamo svoje ambicije i želje." rekao je trener crveno-belih Dragan Šakota.
"Očekuje nas još jedna teška utakmica u nizu, a protivnik najteži mogući aktuelni prvak Evrope. I ove godine imaju vrhunsku ekipu, imali su dovoljno vremena da se osveže, nisu imali utakmica u prethodne dve nedelje praktično, i sigurno motivisani i odmorni dolaze u Beograd. Sa druge strane, mi smo se okrenuli novim obavezama, očekuje nas još praktično najmanje 40-ak utakmica  do kraja sezone, od toga najmanje 10 u Evroligi. Ovakve utakmice su izazov, i sigurno da imamo ogromnu želju da odigrao dobro i saavladamo ekipu CSKA" rekao je Davidovac.
Meč Crvena zvezda - CSKA igra se od 19 časova u "Štark areni". Tok meča pratite na našem portalu.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠAMPION EVROPE PREJAK ZA ZVEZDU: Crveno-beli hrabri protiv CSKA, ali doživeli poraz u Areni! Džejms presudio

Izvor: Kurir, 21.Feb.2020

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su u "Štark areni" od šampiona Evrope, moskovskog CSKA, meč 25. kola Evrolige - 81:86 (17:16, 20:20, 16:24, 28:16).

Nastavak na Kurir...

CSKA slomio Zvezdu u Beogradu

Izvor: RTS, 21.Feb.2020

Košarkaši moskovskog CSKA savladali su Crvenu zvezdu sa 86 : 81 u utakmici 25. kola Evrolige. . Zvezda se dobro držala protiv šampiona Evrope, ali je posustala na "ciljnoj ravnini"...Tvrd meč i jake odbrane, ali i malo...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.