Zvezda produžila ugovor sa Stojkovićem

Izvor: RTS, 18.Dec.2018, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda produžila ugovor sa Stojkovićem

Desni bek Crvene zvezde Filip Stojković produžio je ugovor sa crveno-belima na još tri i po sezone, objavio je klub iz Ljutice Bogdana.
Filip Stojković prošao je mlađe kategorije crveno-belih, da bi seniorsku karijeru gradio u Čukaričkom i Minhenu 1860.

Desni bek se u Zvezdu se vratio 2017. godine, a u međuvremenu je postao standardan reprezentativac Crne Gore.
Kako se navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na Tviter nalogu Crvene zvezde, Stojković će u klubu provesti naredne tri i po sezone.
"Mogu da kažem da sam presrećan što sam potpisao ugovor i što sa tolikom dozom sreće idem na zasluženi odmor. Moram da napomenem kako želim svim saigračima da se dobro odmore i da se svi vrate zdravi, nasmejani i spremni za početak zimskih priprema, što želim i sebi", rekao je Stojković za klupski sajt.
On je dodao da je siguran da u budućnosti ekipa može da nadmaši dosadašnje uspehe.
"Sve što smo uradili do sada je podstrek za budućnost koja će nam, verujem, doneti mnogo lepih stvari. Prethodnih 18 meseci je najlepših u mom životu i ovaj dan kada sam produžio ugovor sigurno ću posebno pamtiti. Radujem se novim druženjima sa saigračima na terenu i najboljim navijačima na svetu", poručio je Zvezdin desni bek.
Pre njega Zvezda je produžila ugovor sa Milanom Pavkovom, takođe do 2022. godine.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.