Zvezda preko Bugara do Lige šampiona? Katai: Utoliko bolje

Izvor: Sportske.net, 19.Jul.2020, 10:28

Zvezda preko Bugara do Lige šampiona? Katai: ''Utoliko bolje''

Ono što je propustio u prethodnom ''mandatu'', sada silno želi da ostvari.

Crvena zvezda je, sticajem neuobičajenih okolnosti, ovog leta dobila veliko pojačanje u ofanzivnoj liniji tima - Aleksandra Kataija, koji se vratio iz Amerike posle neočekivanog otkaza u LA Galaksiju.

Ali, iako je tek trebalo da pokaže svoje umeće u LA-u, Katai kao da uopšte ne žali zbog takvog raspleta, jer ima mnogo motiva da ponovo zablista u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvenoj zvezdi.

Pre svega, želja mu je da sa crveno-belima uradi ono što mu nije uspelo pre nekoliko godina dok je nosio Zvezdin dres, a to je plasman u grupnu fazu jednog od evropskih takmičenja.

''Bilo je priča o povratku i pre, naravno. Zvezda je jedna od najlepših stvari u mom životu, tu sam napravio veliki iskorak u karijeri. Želeo sam da se vratim jednog dana, možda upravo zbog toga što moja generacija nije igrala grupnu fazu UEFA takmičenja.







Sada je pravo vreme i za to, drago mi je ako mogu da pomognem ekipi da nastavimo tamo gde su stali prethodnih sezona'', istakao je Katai, a prenosi ''Žurnal''.

Žreb za prvo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona je 9. avgusta, verujemo da Zvezda tu neće imati problema koga god da izvuče, a Katai se ne plaši ni mnogo jačih rivala u narednim rundama. Jedan od potencijalnih protivnika koga se Katai nerado seća je bugarski Ludogorec, koji je pre četiri godine eliminisao Zvezdu, ali ne bi imao ništa protiv ni da se ponovo sretnu.

-

-

''Ko god bio protivnik u kvalifikacijama, daćemo maksimum da pobedimo. Rekao sam već da mi je žao što moja generacija nije igrala evropsko takmičenje tokom jeseni. U Zvezdi su očekivanja najveća moguća, tako će biti i ove sezone. Iskreno, ne razmišljam o Ludogorecu.







Bitno je da se mi nađemo u grupnoj fazi UEFA takmičenja, a ako na tom putu eliminišemo Ludogorec tim bolje. Naši navijači trebalo bi da znaju da neće biti ni malo lako da ostvarimo ciljeve, ali radimo da bismo uspeli'', zaključio je Katai.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Katai: Liga šampiona je naša glavna meta

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Jul.2020

Povratnik u redove FK Crvena zvezda Aleksandar Katai izjavio je da je srećan što ponovo nosi crveno-bijeli dres i poručio da će sa saigračima "napasti" treći uzastopni plasman u Ligu šampiona.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.