Zvezda pregazila Zadar za maksimalan učinak

Izvor: RTS, 09.Dec.2018, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda pregazila Zadar za maksimalan učinak

Košarkaši Crvene zvezde, lideri ABA lige, ubedljivo su na svom terenu savladali ekipu Zadra sa 97:70 u meču 10. kola regionalnog takmičenja.
Crveno-beli su više nego lako upisali pobedu protiv gostiju iz Hrvatske, kojom su zadržali maksimalan učinak u Aba ligi.

Ekipa Milana Tomića je od prvog minuta vodila, apsolutno kontrolisala >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dešavanja na terenu i kako se meč bližio kraju samo povećavala prednost, koja je na kraju iznosila "plus 27".
Najefikasniji u beogradskom sastavu bili su Džo Reglend sa 17, Perperoglu sa 15 i Majk Cirbes sa 15 poena. Simanić je dodao 11, a Nenadić osam poena.
God gostiju bolji od ostalih bili su Von sa 16 i Litl sa 14 poena.
Zvezda se nalazi na liderskoj poziciji tabele i jedina je neporažena ekipa deset utakmica u regionalnom takmičenju. 
Zadar je upisao sedmi poraz i nalazi se na deobi poslednjeg mesta na tabeli sa Mornarom i Olimpijom. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda pregazila tim koji je smenio Partizanovog trenera

Izvor: Vesti-online.com, 09.Dec.2018

"Crveno-beli" i dalje jedini bez poraza u ABA ligi pošto su u desetom kolu savladali Zadar u dvorani "Aleksandar Nikolić" s 97:70 (22:16, 23:17, 34:20, 18:17)...Tek što se odlučio za smenu na svom kormilu (Nazor trener umesto Pipana), Zadar je pre mesec i po bio Partizanov gost u petom kolu regionalnog...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.