Zvezda predstavila novo pojačanje

Izvor: B92, 07.Avg.2022, 13:12

Zvezda predstavila novo pojačanje

Irakli Azarov, doskorašnji levi bek Dinama iz Batumija, predstavljen je kao novo pojačanje Crvene zvezde.

Azarov dolazi kao konkurencija Milanu Rodiću na levom beku – nešto što je crveno-belima bilo prekopotrebno godinama unazad.

Dvadesetogodišnji Irakli Azarov nastupao je za šampiona Gruzije – Dinamo Batumi – i do sada je već odigrao osam utakmica za seniorsku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << reprezentaciju ove države.

Zvezda je nedeljama unazad radila na dovođenju gruzinskog beka, imala je konkurenciju u italijanskim klubovima, i na kraju je uspela da ga privoli da dođe u Ljutice Bogdana.

Dovođenjem Azarova, Zvezda je rešila pitanje levog beka i sada se očekuje da do kraja prelaznog roka i desna strana dobije "sveže krvi".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.