Zvezda predstavila dugo čekani projekat VIDEO

Izvor: B92, 14.Okt.2023, 13:09

Zvezda predstavila dugo čekani projekat VIDEO

FK Crvena zvezda u novom izdanju emisije "Zvezda TV" predstavio je projekat "Elitna škola".

“Elitna škola” je projekat koji je pokrenut sa ciljem da se najtalentovaniji dečaci Omladinske škole što bolje pripreme za seniorski fudbal, okruženi stručnjacima i uz program od 24 sata dnevno, koji je specijalno pripremljen za polaznike grupe.

Andrej Petrović je junior Crvene zvezde, u klubu je već četiri godine i jedan je od najperspektivnijih mladih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igrača. Dan fudbalera “Elitne škole” počinje ranim jutarnjim treningom, sa akcentom na individualni rad, sledi odlazak u školu, kao i učenje stranih jezika, uz trening sa ekipom i rad u teretani.

"Polaznici Zvezdinog fudbalskog projekta imaju poseban plan ishrane namenjen isključivo sportistima, a uz to uživaju i brojne druge privilegije - smeštaj u klupskom hotelu, kao i posmatranje treninga prvog tima. Kako izgleda jedan njihov dan bolje se možete uveriti u novoj epizodi emisije 'Zvezda TV", piše na sajtu kluba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.