Zvezda postigla jedan, a mogla još dva gola! (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Dec.2018, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda postigla jedan, a mogla još dva gola! (video)

Šampion Srbije već vodi protiv Napretka.

Crvena zvezda vodi u Beogradu protiv Napretka iz Kruševca sa 1:0, a razliku pravi pogodak Veljka Simića iz 13. minuta.

Odlično su kombinovali fudbaleri "Crveno-belih" iz slobodnog udarca sa desne strane kada je Ebisilio dodao loptu ka Simiću koji je imao sreće jer Petrović nije najbolje intervenisao.

U nastavku meča, Zvezda je imala još dve >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sjajne prilike preko Pavkova, u prvoj je pogodio prečku, dok je u narednoj izašao pred golmana i gađao pored bliže stative.


Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Superliga - Zvezda rutinski protiv Napretka, neka se spreme Parižani! (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Dec.2018

Zaslužena pobeda "Crveno-belih"...Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su ubedljivu pobedu protiv Napretka iz Kruševca pošto su na svom terenu pobedili rezultatom 3:0..."Crveno-beli" su opravdali ulogu favorita na današnjem meču i uspeli da povedu već u 13. minutu preko Veljka Simića. Njegov pogodak...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.