Zvezda poražena od Olimpije

Izvor: Studio B, 18.Okt.2015, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda poražena od Olimpije

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su danas u Beogradu od ekipe Olimpije sa 77:73 (10:19, 18:11, 21:23, 28:20), u utakmici 6. kola regionalne ABA lige.

Crveno-beli su neočekivano pretrpeli drugi poraz ove sezone, ali veći problem od neuspeha predstavlja teška povreda kapitena Luke Mitrovića, koji je šest minuta pre kraja meča iznet sa parketa na nosilima.

Mitroviću je stradalo koleno i kasnijim lekarskim pregledima biće utvrđeno koliko će morati da pauzira. >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B <<

Izabranici Dejana Radonjića posle lošeg početka utakmice nisu uhvatili pravi ritam u nastavku. Dugo su se mučili u rezultatskoj klackalici, ali se ipak činilo da mogu da spreče iznenađenje.

Ljubljančani su igrali veoma dobro i organizovano, strpljivo kažnjavali greške favorizovanog domaćina, kome su kola krenula nizbrdo posle povrede Mitrovića.

U nervoznoj završnici Olimpija je izgradila uspeh najviše zahvaljujući sjajnom šutu za tri poena. Njeni košarkaši imali su više snage i koncentracije u prelomnim trenucima susreta, pa je Crvena zvezda kao domaćin pretrpela prvi poraz u ligaškom delu ABA lige posle tri godine.

Najefikasniji u Radonjićevom timu bili su Mekel sa 19, Cirbes i Mitrović sa po 15 i Guduruć sa 11 poena, dok su goste do trijumfa predvodili Lapornik sa 22 i Zagorac i Rajt sa po 11.

Od 19 sati igraju Sutjeska i MZT Skoplje.

Odigrano u petak: Zadar - Tajfun 73:67.

Odigrano juče: Cibona - Partizan 63:57, Krka - Metalac 70:75, Budućnost - Cedevita 76:66.

U poslednjoj utakmici 6. kola sutra se sastaju Mega Leks i Igokea.

Tabela: Budućnost 5-1, Crvena zvezda, Olimpija i Cedevita 4-2, Metalac 3-3, Igokea i Mega Leks 3-2, Partizan, Zadar, Cibona, Tajfun i Krka 2-4, MZT i Sutjeska 2-3.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vrh strane

 

 

 
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Zvezda poražena od Olimpije, teža povreda Mitrovića

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Okt.2015

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su danas u Beogradu od ekipe Olimpije sa 77:73 (10:19, 18:11, 21:23, 28:20), u utakmici 6. kola regionalne ABA lige...Crveno-beli su neočekivano pretrpeli drugi poraz ove sezone, ali veći problem od neuspeha predstavlja teška povreda kapitena Luke Mitrovića, koji...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.