Zvezda poražena od Jadrana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Okt.2014, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda poražena od Jadrana

Vaterpolisti Crvene zvezde izgubili su večeras u Herceg Novom od ekipe domaćeg Jadrana sa 11:7 (4:1, 3:1, 1:4, 3:1), u utakmici 3. kola B grupe regionalne Triglav lige.

Crveno-beli su pretrpeli prvi poraz, dok su Novljani ostvarili drugu pobedu u dosadašnjem delu sezone.

Golove su postigli Zloković i Drašković po 4, Sarić 2 u Ukropina za Jadran, a Strahinja Rašović 3, Bijelić 2, Viktor Rašović i Obradović za Crvenu zvezdu.

U preostalim mečevima B grupe sutra igraju Medveščak - Jug i Mornar - Primorac, a slobodna je ekipa novosadske Vojvodine.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vaterpolisti Crvene zvezde poraženi u Herceg Novom

Izvor: Politika, 14.Okt.2014

HERCEG NOVI – Vaterpolisti Crvene zvezde izgubili su večeras u Herceg Novom od ekipe domaćeg Jadrana sa 11:7 (4:1, 3:1, 1:4, 3:1), u utakmici 3. kola B grupe regionalne Triglav lige...Crveno-beli su pretrpeli prvi poraz, dok su Novljani ostvarili drugu pobedu u dosadašnjem delu sezone...Golove su...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.