Zvezda ponudila Rakočeviću mesto sportskog direktora

Izvor: Politika, 17.Jul.2013, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda ponudila Rakočeviću mesto sportskog direktora

BEOGRAD – Košarkaški klub Crvena zvezda ponudila je Igoru Rakočeviću da naredne sezone obavlja funkciju sportskog direktora, a kapiten crveno belih zatražio je mesec dana da razmisli o ponudi.

Predsednik Zvezde Nebojša Čović rekao je da je odluka doneta u dogovoru sa Rakočevićem s ciljem podmlađivanja ekipe.

„Verujem da će Igor doneti pravu odluku, razumem da će mu biti teško, >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << ali neće biti sam. Nije lako preći iz jedne faze života u drugu. Igor je pokazao hrabrost da se vrati u matični klub i on ne ide nigde. Pored hrabrosti da se vrati u klub koji je bio u problemima, Igor je pokazao da je duboko privržen Zvezdi”, rekao je Čović na konferenciji za medije.

On je dodao da će Zvezda povući dres sa brojem osam iz upotrebe i da će u zavisnosti od Rakočevićevog odgovora organizovati oproštajni meč.

Rakočević je rekao da je imao želju da i sledeću sezonu odigra u Zvezdi i da tu završi karijeru.

„Želja je da se ekipa podmladi, što je i razumljivo. Meni je Zvezda nešto najbitnije u životu, spreman sam da podnesem bilo kakvu žrtvu za ovaj klub i razumem upravu kluba”, rekao je Rakočević.

On je dodao da će za mesec dana doneti konačnu odluku.

„Brzo se sve desilo. Mnogo volim košarku i fizički se dobro osećam i možda bi mi odgovaralo da odigram još jednu sezonu u lakšem ritmu. Nisam još odlučio i šanse su za sada 50:50”, rekao je Rakočević.

Tanjug

objavljeno: 17.07.2013.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Nebojša Čović

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda ponudila Rakočeviću mesto sportskog direktora!

Izvor: Press, 17.Jul.2013

Predsednik Zvezde Nebojša Čović rekao je da je odluka doneta u dogovoru sa Rakočevićem s ciljem podmlađivanja ekipe..."Verujem da će Igor doneti pravu odluku, razumem da će mu biti teško, ali neće biti sam. Nije lako preći iz jedne faze života u drugu. Igor je pokazao hrabrost da se vrati...

Nastavak na Press...

Rakočeviću ponuđeno mesto sportskog direktora

Izvor: Akter, 17.Jul.2013

Crvena zvezda ponudila je Igoru Rakočeviću da naredne sezone obavlja funkciju sportskog direktora, a kapiten "crveno-belih" zatražio je mesec dana da razmisli o ponudi

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.