Zvezda ponovo pobedila Olimpijakos

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Sep.2019, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda ponovo pobedila Olimpijakos

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras u Pireju ekipu Olimpijakosa sa 73:71.(20:19, 16:10, 20:15, 28:16), u pripremnom meču pred početak sezone.

Crveno-beli su u neizvesnoj završnici uspeli da ostvare trijumf u poslednjem pripremnom meču pred odlazak na Superkup ABA lige u Zagreb, zabeleživši tako drugi trijumf nad grčkom ekipom.

Najefikasniji u timu Milana Tomića, bivšeg dugogodišnjeg igrača upravo Olimpijakosa, bio je Čarls Dženkins sa 15 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << poena, a pratili su ga Bili Beron sa 13 i Derik Braun sa 10.

Olimpijakos se posebnim priznanjem zahvalio Tomiću

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić dobio je uoči večerašnje utakmice posebno priznanje od grčkog kluba za sve što je učinio u Pireju.

On je crveno-beli dres grčkog tima nosio od 1991. do 2005, a potom bio pomoćni trener sve de 2018. godine kada je preuzeo Zvezdu.

Tomić je sa Olimpijakosom osvojio brojne trofeje, uključujući po jednu Evroligu i kao igrač i kao pomoćni trener.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Košarkaši Zvezde ponovo pobedili Olimpijakos

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Sep.2019

Košarkaški Crvene zvezde pobedili su večeras u Atini Olimpijakos sa 73:71 ;(20:19, 10:16, 15:20, 28:16) u poslednjoj pripremnoj utakmici pred početak nove sezone...Beogradski crveno-beli su tako pripreme za novu sezonu završili sa maksimalnim učinkom, odnosno šest pobeda...Najefikasniji u pobedničkoj...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.