Zvezda ponovo deli lekcije!

Izvor: Sportske.net, 10.Nov.2018, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda ponovo deli lekcije!

Ubedljiv poraz u Evrokupu od Ulma nije poremetio Zvezdin ritam u ABA ligi. Tim Milana Tomića večeras je deklasirao Olimpiju u Ljubljani.

Sedam utakmica - sedam pobeda Crvene zvezde od početka sezone u ABA ligi.

Crveno-beli su večeras gostovali u Ljubljani, gde su ubedljivo savladali domaću Olimpiju rezultatom 83:60 i tako se ponovo izdvojili na čelu tabele, kao jedina neporažena ekipa u sedam odigranih kola.

Veći deo prvog poluvremena >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nije nagoveštavao da će se Zvezda ''prošetati'' do novog trijumfa. Olimpija je bila rezultatski ravnopravna sve do ulaska u samu završnicu druge četvrtine, kada su gosti uspeli da se rezultratski odlepe i trojkom Dobrića otišli na ''plus sedam'' - 43:36, što je bio rezultat prvog poluvremena.

Očekivao se odgovor Olimpije na početku treće deonice, ali umesto toga, Zvezda je polako uvećavala svoju prednost koja je postala dvocifrena, a da domaći više nemaju šta da traže u ovom meču, videlo se na kraju trećeg kvartala, kada je Zvezda stigla do vođstva od 65:49.

U poslednjih deset minuta, Zvezdi je ostalo da rutinski završi posao, a crveno-beli su uz to uspeli i da potpuno dotuku domaćina (bilo je i ''plus 29'', 83:54) koji je jedva čekao kraj meča. Trener Crvene zvezde Milan Tomić iskoristio je priliku da ukaže priliku svim raspoloživim igračima.

Bili Beron je sa 15 poena bio najefikasniji u Crvenoj zvezdi, a od toga je najveći broj poena upisao tokom prvog poluvremena. Faje je postigao 12 (6 skokova), Dobrić i Cirbes po 10 poena.

Jedini raspoložen u ekipi Olimpije večeras je bio Rejnolds sa 17 poena.

Olimpiji je ovo četvrti uzastopni poraz u ABA ligi, ukupno peti od početka sezone, pa sada imaju razočaravajući učinak, 2-5.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crveno-beli protutnjali kroz Stožice za 7/0

Izvor: N1 televizija, 10.Nov.2018

Košarkaši Crvene zvezde zadržali su maksimalan učinak u ABA ligi pošto su u sedmom kolu savladali Olimpiju u Ljubljani ubedljivim rezultatom 83:60...Zvezda je tim trijumfom ostala jedina neporažena ekipa u takmičenju i nalazi se na čelu tabele. Olimpija je upisala peti poraz i ona je sedma sa...

Nastavak na N1 televizija...

''Ludnica'' u Dortmundu, Bajern na ''minus 7''! (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Nov.2018

Ko nije gledao večerašnji ''Der Klasiker'' zaista je mnogo propustio....Izvanredna predstava u Dortmundu, pravi spektakl, derbi je u potpunosti opravdao očekivanja, a na kraju se raduju navijači Dortmunda...Njihov tim je večeras na ''Signal Iduna Parku'' u meču punom preokreta savladao aktuelnog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.