Izvor: RTS, 11.Jul.2020, 10:47

Zvezda počela pripreme uz izmenu plana

Tim Crvene zvezde se posle tri nedelje pauze ponovo okupio za početak priprema za novu sezonu. Trener Dejan Stanković je istakao da je prvobitni plan priprema znatno izmenjen, ali da to neće uticati na kvalitet priprema i da je veliki optimista pred početak nove sezone.
Crveno-beli su se okupili na stadionu "Rajko Mitić", bez šestorice igrača koji imaju koronavirus i koji će naredne dve nedelje biti u izolaciji, a Dejan Stanković >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je istakao dobro raspoloženje u timu.

"Lepo je ponovo biti na Marakani, jedva sam čekao. Imali smo lep odmor, igrači su iščistili glavu i došli su orni i spremni da uđemo u pripreme od kojih dosta zavisi. Znamo ciljeve, pred nama je već prvog avgusta početak prvenstva, a onda čekamo ishode u Ligi šampiona. Prognoze ne mogu da dajem, tek treba da krenemo s radom, po prirodi sam realista, ali i veliki optimista.", rekao je Stanković.
Konstatovao je da pripreme počinju nekoliko dana kasnije, ali da to neće imati veliki uticaj, jer su igrači trenirali i tokom nedelja pauze.
"Žrtvovali smo par dana priprema kako bi dobili par dana odmora. Oni su pravi profesionalci i radili su poslednjih sedam dana. Pripreme će biti jake, kao što su bile i prošle godine".
Trener Zvezde ističe da je došlo do promene plana u vezi priprema i mesta njihovog održavanja.
"Nećemo ići u Vrnjačku Banju, na Divčibarima ćemo biti sve vreme. Od 11. do 27. ćemo biti na Divčibarima. Drago mi je što ostajemo u Srbiji, a 28. ćemo igrati pripremnu utakmicu na Marakani.", izjavio je Stanković za klupski sajt.
Stanković je navijačima poručio "da budu uz Crvenu zvezdu, da bez njih nema ništa i naravno da nose maske".
Svi igrači i stručni tim su testirani i imali su negativan nalaz, odnosno nemaju koronavirus, a pripreme će se odvijati uz neophodne mere zaštite. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.