Zvezda pobeđuje, Stojanović zadovoljan

Izvor: RTS, 09.Feb.2014, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda pobeđuje, Stojanović zadovoljan

Nakon nove, pete pobede na pripremama u Sloveniji protiv Kopra (4:2), trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović nije sakrivao zadovoljstvo.

Crvena zvezda zabeležila je još jednu pobedu na pripremama u Sloveniji, a rezultat i igra raduju trenera ekipe Slavišu Stojanovića.

"Za nas je ovo važna pobeda, jer je Kopar zaista dobar tim, a mi smo uspeli da im damo četiri gola. Dva primljena >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su svakako problem jer su plod naših grešaka, posebno prvi nakon prekida. U drugom poluvremenu je utakmica bila mirnija, ali i tu je bilo igrača koji su odigrali dobro i pokazali mi da ću biti na slatkim mukama prilikom sastavljanja tima", rekao je Sojanović.

Zvezdin trener je počev od 60. minuta šansu dao svim igračima.

"Igrali su svi jer je utakmica sa Krkom, koja je trebalo da se igra u nedelju otkazana, zbog lakših povreda Mrđe i Milunovića, odnosno odsustva Ninkovića. Zato sam danas svim igračima ukazao šansu, a do kraja nas očekuje još i meč sa Goricom, i možda još jedna prijateljska utakmica. U svakom slučaju, želeo sam da rasporedim minutažu", jasan je Stojanović.

Nejc Pečnik, koji je u pobedi protiv Kopra postigao dva gola, i učestvovao u akciji kod jedanaesterca, sa razlogom je bio zadovoljan.

"Lepa pobeda, dobra za atmosferu i samopouzdanje. Mislim da šef može biti zadovoljan jer smo uglavnom odirali dobro, mada još uvek postoji prostor za napredak. Idemo dalje, najvažnije je da sezonu dočekamo u pravoj formi, zato i služe pripremne utakmice", rekao je slovenački fudbaler i vrlo skomrno prokomentarisao svoj evro-gol iz šestog minuta utakmica.

"Lep gol, slažem se...", rekao je Pečnik.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Zvezda pobeđuje, Stojanović zadovoljan

Izvor: RTS, 10.Feb.2014, 01:30

Nakon nove, pete pobede na pripremama u Sloveniji protiv Kopra (4:2), trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović nije sakrivao zadovoljstvo...Crvena zvezda zabeležila je još jednu pobedu na pripremama u Sloveniji, a rezultat i igra raduju trenera ekipe Slavišu Stojanovića..."Za nas je ovo...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.