Zvezda pobedila i prvi put nije primila gol

Izvor: Vesti-online.com, 10.Avg.2016, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda pobedila i prvi put nije primila gol

Duel Crvene zvezde i Voždovca trebalo je da bude derbi meč 3. kola Superlige Srbije jer su se srela dva neporažena tima koja su do tog momenta imala po sedam bodova. Međutim, gosti su brzo ostali sa igračem manje pa su pretrpeli poraz od 3:0 (2:0). Golove za crveno-bele postigli su Vijeira (dva) i Le Talek.

Loše vreme uz kišu, vetar i grmljavinu doveli su do toga da je u prvih pola sata bilo dosta grubih prekršaja u čemu su prednjačili gosti. To im se osvetilo u 28. minutu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kada je Putničanin zaradio drugi žuti karton pa je domaćima posao bio olakšan.

Već posle pet minuta usledila je kazna pošto je Mihajlov skrivio penal nad Ruizom, a Vijeira je sigurno pogodio gol sa bele tačke. Do poluvremena je pogodio i Damijen Le Talek, koji je u ovom meču igrao na poziciji štopera.

Tačku na ovaj meč svojim drugim, a ukupno trećim, golom stavio je Hugo Vijeira i to posle odličnog centaršuta Miloša Cvetkovića. Zanimljivo je da je ovo prvi meč u sezoni u kom šampion Srbije nije primio pogodak.

Crvena zvezda je posle 4. kola usamljena na vrhu tabele sa 10 bodova, a prate je Metalac sa devet i Novi Pazar, Voždovac, Vojvodina i Radnički, koji su skupili po sedam.

Crveno-beli u narednom kolu gostuju Radničkom u Nišu, a Voždovac će ugostiti ekipu Metalca.

72. minut - GOOOOOOOL, Vijeira pogađa glavom posle centaršuta Cvetkovića - 3:0

46. minut - Jaka kiša i dalje pada u Beogradu, ali je utakmica nastavljena. Za to vreme navijači se odlično zabavljaju na tribinama

44. minut - GOOOOOOOL, Posle kornera Le Talek na drugoj stativi ubacuje loptu u prazan gol Voćdovca. Pre toga golman Milošević je sprečio Kataija da postigne gol

42. minut - Zvezda ima inicijativu, ređa šanse, Katai i Vijeira se poigravaju, ali nema drugog gola

33. minut - GOOOOOOOL, Vijeira sa penala donosi prenodst Zvezdi - 1:0

28. minut - Bez pravih prilika na obe strane, ali Zvezda u prednosti u broju igrača pošto je Putinčanin zaradio dva žuta kartona

Po sastavu koji je najavljen od strane domaćina čini se da trener Božović više ne želi da meša karte već mu je cilj da uigra tim koji će na megdan Sasuolu.

Jedina promena je što je u veznom redu umesto Le Taleka odlični Poletanović, dok je Francuz vraćen na poziciju štopera umesto Rendulića.

Crvena zvezda - Voždovac

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Kahriman - Cvetković, Fibel, Le Talek, Ristić - Donald (An. Luković), Poletanović - Katai (Sikimić), Mouče (Srnić), Ruiz - Vijeira

VOŽDOVAC (4-5-1): Milošević - Mihajlov, Sinđić, Ivković, Ćirković - Blagojević (Boljević), Pavlović, Georgijević, Putinčanin, Zec (Stojanović) - Dražić (Jovanović)

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Fudbaleri Zvezde nastavili da dominiraju u srpskom prvenstvu

Izvor: Beta, 10.Avg.2016

Fudbaleri Crvene zvezde nastavili su da dominiraju Super ligom Srbije, pošto su danas u četvrtom kolu sa 3:0 na svom stadionu pobedili Voždovac.Zvezda je prva u srpskom prvenstvu sa 10 bodova, jednim više od Metalca, dok je Voždovac zabeležio prvi poraz i sada je peti sa sedam bodova.Strelci na...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.