Zvezda pobedila Železnik, het-trik Orlandića

Izvor: Sportal.rs, 09.Mar.2015, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda pobedila Železnik, het-trik Orlandića

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su prijateljski meč protiv Železnika na glavnom terenu i savladali niželigaša rezultatom 4:1.

Takvom epilogu najviše je "kumovao" napadač Petar Orlandić, koji je postigao tri gola za crveno-bele, dok je jedan bio delo Vukana Savićevića. Trener Zvezde Nenad Lalatović je priliku pružio igračima koji nisu igrali protiv Vojvodine ili su ušli sa klupe protiv Novosađana.

Uskoro opširnije...

(Foto: crvenazvezdafk.com)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tri gola Orlandića, golman u Zvezdinom dresu pogodio iz penala za Železnik

Izvor: Blic, 09.Mar.2015

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Železnik sa 4:1 (2:0) u prijateljskoj utakmici odigranoj na stadionu "Rajko Mitić"...Trener Nenad Lalatović dao je šansu igračima koji su u prethodnom periodu imali manju minutažu, pa su od početka protiv trećeligaša igrali: Kahriman, Mijailović, Pavićević,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.