Zvezda pobedila Slovan uz dva crvena kartona

Izvor: Vesti-online.com, 11.Feb.2013, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda pobedila Slovan uz dva crvena kartona

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Slovan 1:0 u prijateljskom meču u Antaliji, a jedini gol na utakmici postigao je Ognjen Mudrinski u 70. minutu.

Fudbaleri Crvene zvezde su nastavili uspešnu seriju od šest uzastopnih pobeda od početka priprema u Turskoj, ali i niz isključenja svojih igrača.

Danas su crvene kartone dobili Luka Milunović zbog koškanja sa protivničkim igračem i Vukan Savićević koji je zaradio dva žuta kartona, ali trener Janković je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << po dogovoru mogao da napravi obe izmene.

U startnoj postavi danas je jedno poluvreme odigrao i reprezentativac Hondurasa Luis Garido, a od 63. minuta na terenu je bio Filip Kasalica, prvi put posle oporavka od povrede i infekcije oka.

Zvezda je ovaj meč rešila golom u 70. minutu, kada je Petković presekao napad Slovana i poslao dugu loptu ka Kasalici, a njegovo dodavanje Mudrinski je pokupio ispred protivničkog štopera i smestio loptu u mrežu.

U narednoj proveri Crvena zvezda igra sutra protiv ekipe Šana iz Lihtenštajna.

Trener Aleksandar Janković izveo je tim u sastavu Bajković, Pantić, Spajić, Petković, Mladenović, Garido, Milijaš, Milunović, Lazović, Savićević, Mudrinski, a još su igrali Mijailović, Vešović, Kasalica i Kadu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Mudrinski: Navikavamo se na visok tempo, možemo da prestignemo rivala

Izvor: Blic, 12.Feb.2013, 13:01

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Slovan iz Bratislave sa 1:0 u prijateljskoj utakmici u Antaliji, a jedini gol postigao je Ognjen Mudrinski, koji smatra da je trijumf mogao da bude i ubedljiviji..."Znali smo da nas čeka tvrda utakmica, što je dobro zbog navikavanja na visok tempo. Odigrali smo dobro...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.