Zvezda pobedila Čukarički i primakla se tituli

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Apr.2018, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda pobedila Čukarički i primakla se tituli

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas na svom terenu Čukarički sa 3:0, u utakmici 33. kola Super lige Srbije i primakli se osvajanju šampionske titule.

Zvedaje povela u 61. minutu golom El Fardu Bena, a drugi gol postigao je Nemanja Radonjić u 77. minutu. Konačan rezultat postavio je Luka Adžić u 84. minutu iz slobodnog udarca.

Crveno-beli sada imaju 48 bodova, 12 više ali i utakmicu više od drugoplasiranog Partizana, koji u četvrtak od 18 časova >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << dočekuje Radnički iz Niša. Čukarički je šesti na tabeli sa 26 bodova.

Pre početka utakmice trener Čukaričkog Nenad Lalatović izveo je svoje sinove na teren u dresovima Crvene zvezde, a oni su za televiziju Arenasport rekli da će navijati za Zvezdu.

Prvu priliku u meču Zvezda je imala u 10. minutu, kada je Ben krenuo u kontru i dodao do Filipa Stojkovića koji je šutirao pored gola. Minut kasnije Uroš Račić je centrirao pred gol gostiju, ali Aleksandar Pešić nije uspeo da zahvati loptu.

Posle toga nije bilo prilika, a igra je u više navrata zaustavljana zbog prekršaja obe ekipe. Na polovini deonice Zvezda je preuzela inicijativu, u 33. minutu Račić je šutirao preko gola, a u završnici poluvremena pokušao je i Damjan Le Talek.

Između ta dva pokušaja sa druge strane šut je oprobao kapiten Čukaričkog Nikola Drinčić, ali je bio neprecizan.

U 54. minutu Ben je sa leve strane dobro centrirao pred gol Čukaričkog, ali je Nenad Krstičić glavom poslao loptu pored stative. Sa druge strane, pet minuta kasnije pokušao je Ovusu, ali bio je neprecizan.

Zvezda je povela u 61. minutu golom Bena, posle dobre asistencije Luke Adžića.

Nešto kasnije, od 69. minuta Čukarički je ostao sa desetoricom igrača, pošto je drugi žuti karton dobio Đorđe Đurić.

Zvezda je stekla dva gola prednosti posle lepe akcije Radonjića, koji se oslobodio dvojice čuvara, a konačan rezultat postavio je Adžić u 84. minutu golom iz slobodnog udarca sa oko 20 metara.

U 90. minutu Zvezda je ostala sa desetoricom, pošto je drugi žuti karton dobio Milan Rodić.

U sledećem kolu Zvezda će igrati u Kruševcu, a Čukarički će dočekati Spartak.

U ostalim utakmicama u plej-ofu fudbaleri Voždovca pobedili su na svom terenu Vojvodinu sa 2:1, dok je Spartak u Subotici istim rezultatom pobedio Napredak.

U narednom kolu Voždovac će igrati u Nišu, dok će Vojvodina u Novom Sadu igrati protiv Partizana.

U plej-autu Mačva i Rad odigrali su u Šapcu nerešeno 0:0, Mladost je u Lučanima pobedila Javor sa 3:1, dok je u Surdulici Radnik pobedio Bačku sa 2:0.

Ranije danas Zemun je u Beogradu pobedio Borac sa 2:1.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.