Zvezda ozvaničila peto pojačanje!

Izvor: Sportske.net, 13.Jul.2020, 20:04

Zvezda ozvaničila peto pojačanje!

Povratnik!

Noko, Lojd, Volden i Hol su stigli u Zvezdu do sada, a klub je objavio i peto pojačanje.

U pitanju je prvo pojačanje među srpskim košarkašima, radi se o reprezentativcu Marku Simonoviću.

Ovaj povratnik u crveno-beli dres je bio član Cedevita Olimpije u prethodnoj sezoni, a potom je bio i na pozajmici u Unikahi.

Sa KK Crvena zvezda za koju je igrao u dva navrata (2012-2014 i 2015-2017) osvojio je 7 trofeja (2 titule ABA lige, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 2 titule prvaka Srbije i  3 kupa Radivoja Koraća) i bio akter nekih nezaboravnih utakmica u Evroligi.

Simonović ima 34 godine i svojim iskustvom će dosta doprineti ekipi u narednoj sezoni.

Ugovor je potpisan na dve godine.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Simonović se vratio u Zvezdu

Izvor: RTS, 13.Jul.2020

Srpski reprezentativac i bivši kapiten Crvene zvezde, Marko Simonović, vraća se na Mali Kalemegdan. Iskusni 34-godišnji igrač koji podjednako dobro može da “pokrije” pozicije krila i krilnog centra, potpisao je dvogodišnji ugovor sa crveno-belima. . Simonović...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.