Zvezda ovaj put bez drame, sigurna u Surdulici

Izvor: RTS, 16.Avg.2015, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda ovaj put bez drame, sigurna u Surdulici

Crvena zvezda je, za razliku od uvodnih mečeva u novoj sezoni Superlige, bez većih problema savladala Radnik u Surdulici sa 2:0. Katai i Stojanović precizni u novoj pobedi crveno-belih. Javor bolji od OFK Beograda sa 2:1, bez pobednika u utakmici Mladost - Borac (1:1).
Posle uzbudljivih utakmica na startu sezone, fudbaleri Crvene zvezde su svojim navijačima priredili jedan sasvim miran meč, na >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kojem tri boda njihovog tima nisu dovedena u pitanje ni u jednom momentu.
U Surdulici, Crvena zvezda je savladala Radnik sa 2:0, golovima Aleksandra Kataia i Saše Stojanovića.
Javor je kao domaćin savladao ekipu OFK Beograda sa 2:1, dok su Mladost i Borac podelili bodove 1:1.
Ovako je protekao meč:
19.00 - Kraj meča u Surdulici, Crvena zvezda je slavila sa 2:0. Javor je savladao OFK Beograd sa 2:1, dok su Mladost i Borac odigrali 1:1.
18.40 - Zvezda je udvostručila vođstvo, Saša Stojanović je pogodio za 2:0. 
18.25 - Radnik - Zvezda 0:1. Aleksandar Katai dovodi Crvenu zvezdu u vođstvo posle odličnog prodora i preciznog udarca. 
18.08 - Nastavljen meč u Surdulici. Trener Božović napravio je prvi izmenu, Luka Jović zamenio je Vereda. Početak drugog poluvremena kasnio je zbog čišćenja terena od papirnih traka koje su na teren bacale pristalice "crveno-belih".
17.47 - Bez golova na poluvremenu meča Radnik - Crvena zvezda. Javor vodi sa 2:0 protiv OFK Beograda, Mladost u Lučanima gubi od Borca 0:1.
17.00 - Počeo meč u Surdulici između domaćeg Radnika i Crvene zvezde. Takođe počeli i mečevi Javor - OFK Beograd i Maldost - Borac.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Zvezda ovaj put bez drame, Javor i dalje na čelu tabele

Izvor: RTS, 16.Avg.2015

Crvena zvezda je, za razliku od uvodnih mečeva u novoj sezoni Superlige, bez većih problema savladala Radnik u Surdulici sa 2:0. Katai i Stojanović precizni u novoj pobedi crveno-belih. Javor bolji od OFK Beograda sa 2:1, bez pobednika u utakmici Mladost - Borac (1:1). Niški Radnički u gostima...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.