Zvezda opet računa na štopera Mihajlovića

Izvor: S media, 12.Jul.2011, 02:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda opet računa na štopera Mihajlovića

Trener Crvene zvezde, Robert Prosinečki, ima dosta problema na poziciji štopera, ali igre i zdravstveno stanje Danijela Mihajlovića, nagoveštavaju da bi mogao da bude uzdanica crveno-belih u novoj sezoni.

Mihajlović je protiv Unteršicena odigrao prvih 90 minuta od povrede i nagovestio da bi, u slučaju nastavka komplikacija sa dovođenjem novog igrača na poziciju štopera, trener Prosinečki >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << za izuzetno važan i težak start sezone ipak mogao da se osloni na njega u tandemu s Milanom Vilotićem.

Dragutinović: Ja Zvezdi ne postavljam nikakve rokove

Prosinečki: Treba nam novo levo krilo

Filipović: Zvezdo, ne oslanjaj se na strane igrače

Evo zašto Zvezda traži makedonsko čudo VIDEO

- Spreman sam da pomognem Vilotiću koji je za sada jedini klasičan štoper u timu. Ja sam na raspolaganju, mogu da prihvatim tu ulogu, ali, naravno, sve zavisi od odluke šefa. Ono što mogu da garantujem, to je da ću učiniti sve da Zvezda pobedama započne sezonu, što nam i jeste najvažnije - rekao je 26-ogodišnji Varvarinac.

Koleno dobro podnosi napore, a kako pripreme odmiču, Mihajlović u radu sve manje zaostaje za saigračima.

- Na početku je bilo velikih problema. Težak ritam na svakom treningu me je ubijao. Ali, mislim da u ovom trenutku ne zaostajem mnogo za ekipom, što nije bio slučaj kad smo počeli s radom. Sada je bolje i verujem da ću uskoro biti u formi i dostići nivo koji imaju ostali. Još malo zaostajem za saigračima - dodao je momak, koji je na "Marakanu" stigao iz Jagodine.

(Večernje novosti)
Pogledaj vesti o: Robert Prosinečki

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.