Zvezda odradila posao, arhivirana Bačka

Izvor: Sportske.net, 31.Okt.2018, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda odradila posao, arhivirana Bačka

Ekipa Crvene zvezde slavila u meču protiv Bačke na svom terenu.

Ekipa Vladana Milojevića polako ali sigurno grabi ka tituli u Super ligi Srbije, danas su njegovi izabranici savladali Bačku sa 3:1 (2:0).

Crvena zvezda je povela danas već nakon 26 sukundi meča. Milan Pavkov je naleteo na odbijenu loptu, šutirao iz sve snage i poslao ju je u ugao za 1:0.

Ekipa Vladana Milojevića je praktično počela utakmicu prednošću od 1:0, a nastavljeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je po notama igrača Crvene zvezde.

Crvena zvezda je napadala, a Zogović je branio šta je mogao sve do 15. minuta. Tada je Simić asistirao do Gobeljića, ovaj je levom nogom pogodio za 2:0.

Mićić je imao dve šanse za Bačku, ali nije bilo previše opasnosti po Borjana koji je dobro reagovao.

Zogović je imao sjajnu odbranu kada je Pavkov imao veliku šansu nakon dodavanja Gobeljića sa desne strane, bio je tada u toku 28. minut, a do kraja prvog dela igre ne beležimo više prilika.

Pavkov je imao još jednu fantastičnu priliku početkom drugog poluvremena, lopta je sa leve strane došla do njega, ali je iz izgledne situacije prebacio čitav gol.

Novi gol u mreži Zogovića videli smo u 62. minutu utakmice, Simić je šutirao, lopta je dokačila kapitena domaćih Ilića i ušla je u gol za 3:0.

Ipak, gosti se nisu predavali i pored takvog rezultata, dva minuta im je trebalo da stignu do gola i to na fenomenalan način. Odložena je lopta za Radinovića koji sjajnim udarcem po zemlji vara Borjana za konačnih 3:1.

Gosti su ovaj meč završili sa igračem manje, pošto je Živković neoprezno startovao kao poslednji igrač na Srnića koji je išao pravo ka golu.

Nismo zabeležili više zanimljivih situacija osim šuta Marka Marina iz veoma izgledne situacije koji je bio vrlo neprecizan, Crvena zvezda je zasluženo stigla do nova tri boda.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.