Zvezda od naredne sezone dobija novi izgled?

Izvor: Sportske.net, 27.Apr.2017, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda od naredne sezone dobija novi izgled?

Kako prenosi dobro informisani izvor, košarkaši Crvene zvezde će naredne takmičarske godine dobiti novi "look".

Crvena zvezda mts je i ove sezone nastavila sa sjajnim rezultatima u regionu ali i na evropskoj sceni.

Malo je nedostajalo da se nađu i u Top 8 Evrolige, uprkos tome što su imali daleko manji budžet od svih ostalih rivala, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a u regionu su bili potpuno dominantni.

ABA ligu u osvojili sa ukupno dva poraza (liga + plej-of), domogli su se i trofeja u Kupu Radivoja Koraća, a sada su na dobrom putu da odbrane titulu i u domaćem prvenstu.

Sve to uradili su noseći crveno-beli dres koji je dizajnirao proizvođač sportske opreme "Čempion", a kako Dejvid Pik prenosi košarkaši novog/starog šampiona Jadrana od naredne sezone nosiće dres koji će kreirati "Najki".

Prema njegovim saznanjima dogovor između jednog od najpopularnijih svetskih brendova i kluba sa "Malog Kalemegdana" postoji, ali sačekajmo i zvanično saopštenje kluba.

Red Star Belgrade uniforms are going to FIRE. Sources tell me NIKE and Crvena Zvezda enter apparel agreement.

— David Pick (@IAmDPick) 27. април 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.