Zvezda nije uticala gde će se igrati finale Kupa

Izvor: Sportske.net, 20.Maj.2019, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Zvezda nije uticala gde će se igrati finale Kupa''

Ipak, postoji jedan razlog zbog čega se na ''Marakani'' raduju što će se o peharu odlučivati baš na njihovom terenu.

Predstojeće finale Kupa Srbije (Crvena zvezda - Partizan) koje je na programu u četvrtak od 19 časova na ''Marakani'' bila je još jedna tema koju je prokomentarisao Zvezdin sportski direktor Mitar Mrkela tokom večerašnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << gostovanja na TV Arena Sport.

Počelo je pitanjem voditelja šta će se dogoditi ako Crvena zvezda ne osvoji Kup...

''Neće se desiti ništa, biće novi dan. Mi igramo sa našim najvećim rivalom, Partizanom koji ima odlično vođenu ekipu.







Videli ste kroz prošlost da se dešavaju pobede ekipa koje nisu bile favoriti, retko je to bilo sa velikom razlikom u korist favorita...





Izuzetno smo motivisani da pobedimo Partizana i da uzmemo i Kup'', naglasio je Mrkela.

Mnogo reakcija u javnosti izazvala je promena mesta odigravanja. Umesto u Nišu igraće se u Beogradu, i to na Zvezdinom stadionu.

Mrkela uverava da Zvezda sa tom promenom nema nikakve veze.

''Mi nismo uticali na to gde će se utakmica igrati. Procena je bila da u Nišu nije bezbednosno poželjno da se igra zbog mnogo stvari. Ono zbog čega se ja radujem što se igra u Beogradu je kvalitet terena. Samo to'', poručio je Mrkela.

-
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.