Zvezda ne može da čeka, stiže zamena za Jovičića!

Izvor: Sportske.net, 29.Jul.2019, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda ne može da čeka, stiže zamena za Jovičića!

Vezista doživeo tešku povredu.

Crvena zvezda će imati velikih problema pošto je na duže staze ostala bez jednog od najboljih igrača na startu sezone Branka Jovičića.

To će očigledno naterati "crveno-bele" da reaguju na fudbalskom tržištu, pa je za očekivati da vidimo još jedno novo ime u Ljutice Bogdana.

Prema pisanju Hotsporta, izbor je pao na fudbalera Rada Njegoša Petrovića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Uslovi sa fudbalerom su već dogovoreni, očekuje se i završetak pregovora između klubova pošto je momak rođen 1999. godine izrazio želju da zaigra za Zvezdu i pored nekoliko ponuda iz inostranstva.

"Plan je da dovedemo mladog domaćeg igrača kako bi pojačali konkurenciju u veznom redu", kazao je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

Klub je spreman da plati obeštećenje za omladinskog reprezentativca Srbije, a realizacija posla se očekuje krajem nedelje.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.