Izvor: Nezavisne Novine, 25.Jan.2017, 00:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda nastavila pobjednički niz, pala i Baskonija

VITORIJA - Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su i šestu uzastopnu pobjedu u Evroligi, pošto su večeras u utakmici 19. kola kao gosti savladali Baskoniju 87:69 (25:15, 25:12, 20:22, 17:20).

Fantastični tim Dejana Radonjića od prvog minuta je dominirao, na momente igrao egzibiciono i održao čas košarke skupom timu iz Baskije, a ujedno i revanširao za poraz u Beogradu.

Zvezdu su predvodili >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Marko Simonović sa 23 poena i fenomenalni Stefan Jović, koji je uz 18 poena upisao i 12 asistencija.

Sa druge strane Šejn Larkin postigao je 16 poena.

Srpski šampion sada ima skor 11-8, a već za dva dana u 20. kolu dočekuje Panatinaikos.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Evroliga

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Neka PAO još jednom izračuna…

Izvor: MozzartSport.com, 25.Jan.2017

Prema informacijama iz Grčke PAO je u nedostatku pobeda u gostima (samo dve) ukalkulisao i zaokružio utakmicu protiv Zvezde u Beogradu kao dobru šansu za tako nešto. Hm....Četvrta utakmica Crvene zvezde ove sezone u Evroligi. Zvezda gostuje u Atini, Panatinaikosu. Posle prvih 10 minuta Zeleni vode...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.