Izvor: RTS, 26.Feb.2021, 12:22

Zvezda na teškom gostovanju kod Baskonije

Košarkaši Crvene zvezde od 19 sati igraju protiv Baskonije u gostima u 26. kolu Evrolige. Tok meča i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Trener Dejan Radonjić izjavio je da će njegov tim pokušati da odigra dobru takmičarsku utakmicu, na kojoj ponovo neće biti kvarteta stranaca - Lengstona Hola, Lendrija Noka, Duopa Rita i Kina Koloma.
 
"Još >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << jedno teško gostovanje, još jedan težak meč u okolnostima u kojima se i dalje nalazimo. Volden je tu sa nama i pomoći će nam makar da provede malo vremena na terenu. Videćemo koliko će doprineti, ali to u ovom trenutku nije prioritet, važno je da je s nama, sačekamo će neko vreme da dođe do nivoa koji nam je potreban", rekao je Radonjić.
Baskonija ima skor od 12 pobeda i 13 poraza, dok je Zvezdin učinak 7-18.
Ekipa Crvene zvezde tokom vikenda neće imati obaveze u ABA ligi, ali je sledeće nedelje ponovo očekuje "duplo kolo" i utakmice Evrolige sa Bajernom (utorak, Beograd) i Olimpijakosom (Pirej).

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Novo nadmudrivanje Radonjića i Ivanovića: Zašto je važno da ispratite meč Baskonija – Crvena zvezda?

Izvor: Danas, 26.Feb.2021

Nakon bolnog poraza od Žalgirisa, košarkaši Crvene zvezde nemaju vremena za odmor, a već danas im sledi novi evroligaški izazov - ekipa Baskonije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.