Zvezda konačno kompletna protiv Spartaka

Izvor: RTS, 27.Avg.2014, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda konačno kompletna protiv Spartaka

Posle tri uspešno odigrana kola u Superligi, trener šampiona Crvene zvezde Nenad Lalatović moći će u četvrtom kolu da računa na sva letošnja pojačanja kluba, prenose "Novosti".

Crvena zvezda će za utakmicu četvttog kola Superlige protiv Spartaka (Subota, 19.30) moći da računa na sva dovedena pojačanja.

Mamadu Mbođ, Senegalac koji je nedavno prošao probu u Crvenoj zvezdi i potpisao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ugovor sa šampionom Srbije, mogao bi da ode na pozajmicu u OFK Beograd.

U ovom trenutku, kod trenera Nenada Lalatovića prednost imaju Savo Pavićević, Darko Lazić, Bogdan Planić i mladi Vukašin Jovanović, pa je najbolja opcija i za Zvezdu i za M'Bođa sredina gde će moći da igra.

Na Marakanu su stigli sertifikati za Đorđa Despotovića, Damira Kahrimana, Danijela Avramovskog i Miloša Bosančića.

"Despotović je sa tri gola u poslednja dva prijateljska meča pokazao da ulazi u formu. Ja mnogo verujem u njega i znam da je veliko pojačanje za nas", istakao je trener crveno-belih zadovoljan što će od subote imati na raspolaganju i raspoloženog napadača.

U minimalnoj pobedi u derbiju minulog kola, protiv Vojvodine u Novom Sadu, trener šampiona Srbije mogao je da računa samo na Bogdana Planića i Nenada Gavrića, jer svi papiri nisu bili stigli na vreme.

Zvezda je novu sezonu otvorila sa tri vezane pobede i bez primljenog gola, a narednog vikenda u gosti joj dolazi Spartak iz Subotice.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Zvezda odredila cene karata za Spartak

Izvor: Sportal.rs, 27.Avg.2014

Određene su cene karata, kao i termini u kojima će one biti prodavane, za utakmicu 4. kola prvenstva Srbije između Crvene zvezde i Spartaka...Karte za utakmicu protiv Spartaka u prodaji će se naći već od četvrtka, 28. avgusta. Tog dana, od 11 do 17 časova, blagajne Marakane biće otvorene, a...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.