Zvezda je poljuljana, ali opasna

Izvor: B92, 29.Nov.2019, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zvezda je poljuljana, ali opasna"

Trener fudbalera Voždovca Radomir Koković, pred meč 18. kola Superlige protiv Crvene zvezde, izjavio je da njegov tim neće imati lako gostovanje na "Marakani".

"Gostujemo Crvenoj zvezdi u specifičnoj situaciji za njih. Doživeli su težak poraz od Bajerna i koliko to može biti dobro za nas, može i loše. Dobro je zato što su sada poljuljani, ali loše jer mogu da budu više motivisani da pred svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << navijačima poprave utisak i vrate u pobednički ritam pred odlučujuće mečeve u šampionatu i Ligi šampiona", rekao je Koković za klupski sajt.

Koković je istakao i da njegove igrače ne treba da zavara Zvezdino loše izdanje protiv Bajerna u LŠ.



"Poseduju izuzetan kvalitet i mi moramo biti jako oprezni i koncentrisani ako želimo da ostvarimo dobar rezultat. Dobro igramo na gostovanju ove sezone i nadam se da ćemo i sutra podići kvalitet igre. Tri boda protiv Crvene zvezde su pojednaka kao tri boda protiv Proletera i nekog drugog protivnika i mi idemo sutra da se nadigravamo, pobedimo i nastavimo svoju seriju sjajnih igara",
ztaključio je Koković.

Prvotimac Voždovca Jovan Nišić napomenuo je da uz sav respekt prema šampionu ne idu na stadion Crvene zvezde sa belom zastavom.

"Iako sutra gostujemo prvaku države i predstavniku Srbije u Ligi šampiona, ne idemo sa belom zastavom, već idemo da pobedimo. To je primarni cilj. Ove sezone odlično igramo na gostovanjima, odneli smo sva tri boda i sa stadiona Vojvodine i Partizana, a sutrašnja pobeda samo bi bila šlag na tortu u ovoj sjajnoj polusezoni", rekao je Nišić.

Utakmica između Crvene zvezde i Voždovca igra se u subotu od 18 sati.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milojević: Mogu da odem kad god

Izvor: Danas, 29.Nov.2019

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević danas je (očekivano) više odgovarao na novinarska pitanja u vezi sa Bajernom nego sa sutrašnjim mečom 18. kola Superlige protiv Voždovca (18.00).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.