Zvezda ima obaveštenje za navijače pred Čukarički

Izvor: B92, 24.Feb.2024, 15:01

Zvezda ima obaveštenje za navijače pred Čukarički

Fudbalski klub Crvena zvezda izdala je obaveštenje za navijače uoči meča sa Čukaričkim (subota, 16.00).

Crveno-beli su apelovali na navijače da dođu ranije na „Marakanu“ i obezbede pakete ulaznica za meč sa Čukaričkim i predstojeći 172. "večiti" derbi.

Navijači sa kupljenom kartom koja je potom i očitana na ulazu protiv Čukaričkog, automatski stiču pravo da im ulaznica za 172. večiti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << derbi postane validna. Numeracija za obe utakmice ostaje ista.

Paketi karata za meč sa Čukaričkim i 172. večiti derbi su dostupni onlajn, kao i na blagajnama do početka današnje utakmice, odnosno 16 časova.

Cena karata:

Sever - 500 dinara

Istok - 700 dinara

Zapad - 1000 dinara

Tribina Siniša Mihajlović - 1800 dinara

Takođe, svi mališani starosti do 14 godina imaju pravo da besplatno prisustvuju duelu između Crvene zvezde i Čukaričkog na istočnoj strani stadiona, uz pratnju jedne odrasle osobe koja poseduje ulaznicu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.