Zvezda i posle Voždovca ostaje neporažena

Izvor: N1 televizija, 05.Avg.2018, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda i posle Voždovca ostaje neporažena

Fudbaleri Crvene zvezde u odbranu titule šampiona kreću sa tri vezane pobede u šampionatu, nakon pobede na gostovanju Voždovca aktuelni šampion ima devet bodova.

Crvena zvezda je slavila na gostovanju Voždovcu u okviru trećeg kola Superlige Srbije i do pobede došla rezultatom 2:1.

Oba gola ekipa Vladana Milojevića postigla je u prvom poluvremenu i pokazala da dobro ume da funkcioniše i u značajno >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << izmenjenom sastavu. Manje od dva minuta trebalo je gostima da povedu na Krovu, a strelac je u svom debiju za seniorski tim bio Veljko Simić. Za 2:0 za crveno - bele precizan je nakon greške odbrane Voždovca bio Nikola Stojiljković.

Voždovac je uspeo da smanji na 2:1 preko Borka Duronjića u 56. minutu, ali nije stigao dalje od toga. Greška Sumaile dovela je Duronjića u priliku koju je on iskoristio. Ovo je prvi gol koji Crvena zvezda prima u novoj sezoni u svim takmičenjima na sedam odigranih mečeva.

Vožovac je imao odličnu priliku u 82. minutu da dođe do izjednačenja - nakon odlične intervencije Popovića, lopta se odbila Andriji Lukoviću, ali lopta nakon njegovog šuta odlazi preko prečke. Luković je pokušao i pet minuta kasnije, ponovo neprecizno.

Vožodvac nakon tri kola ima tri boda, dok Crvena zvezda ima maksimalan učinak.

Tabelu pogledajte ovde, kao i rezultate i raspored.

TOK MEČA:

Domaćin će ovaj meč igrati u specijalno dizajniranim dresovima kojima pruža podršku humanitarnoj organizaciji "Zajedno za život", a i naći će se u situaciji da na golu rivala stoji njihov nekadašnji čuvar mreže - Zoran Popović.

Evo i sastava dva tima:

Crvena zvezda (4-3-2-1): Popović - Gobeljić, Degenek, Sumaila, Hajdin - Jovičić, Jovančić, Simić - Milić, Srnić - Stojiljković.

Voždovac (4-2-3-1): Knežević - Ćirković, Mihajlov, Petrović, Kovačević - Ostojić, Pavlović - Duronjić, Luković, Mašović - Stuparević.

Tok meča možete pratiti i na našem sajtu.

2' GOL

Crvena zvezda do vođstva dolazi nakon samo dva minuta igre. Jovičić je dodao do Gobeljića koji je centrirao, a Veljko Simić postiže gol za crveno - bele kojima se priključio pre samo pet dana. Sjajan debi za seniorski tim za mladog Simića.

25' GOL

Nije bilo mnogo dešavanja posebno vrednih pomena u narednih dvadesetak minuta. Voždovac je imao nekoliko poluprilika, ali nije uspeo da matira svog nekadašnjeg golmana.

Simić i Stojiljković su u 14. minutu bili u izglednoj prilici, ali je mreža Zmajeva ostala mirna.

Ekipa Vladana Milojevića je stigla do 2:0 u 25. minutu. Strelac je bio Nikola Stojiljković.

Defanzivac Voždovca Ostojić hteo je da loptu golmanu Kneževiću, ali je to bilo traljavo i slabo pa je na loptu naleteo Stojiljković za 2:0.

45' POLUVREME

Imala je Crvena zvezda priliku da dođe i do 3:0 u prvih 45 minuta. Igrači su otišli na potreban odmor uz prednost gostiju 2:0.

56' GOL

Nakon nekoliko dobrih prilika za Crvenu zvezdu po povratku igrača na teren, do gola dolazi Voždovac.

Veliku grešku napravio je Sumaila, a domaćin to koristi da dođe do 2:1. Strelac je bio Borko Duronjić. Sumaila je pokušao da vrati loptu Popoviću ali ju je jedva zahvatio, Duronjić je bio najbliži lopti i uspeo je da matira Zvezdinog golmana. Ovo je prvi gol koji su crveno - beli primili ove sezone u svim takmičenjima, nakon sedam vezanih mečeva.

Voždovac je nakon gola neko vreme imao inicijativu, ali je na oko 15 minuta do kraja meča Crvena zvezda uspela da umiri igru i ponovo bude tim sa većim posedom lopte.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.