Zvezda i Bajern otvaraju godinu

Izvor: RTS, 02.Jan.2020, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda i Bajern otvaraju godinu

Košarkaši Crvene zvezde igraju protiv Bajerna u prvom meču u 2020. godini.
Zvezda otvara godinu utakmicom sa Bajernom, koji sa klupe predvodi najtrofejniji trener u istoriji crveno-belih Dejan Radonjić.

Trener Crvene zvezde Dragan Šakota biranim rečima je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << govorio o protivniku, ali je istakao da je cilj njegove ekipe samo pobeda. 
Ljubimac Zvezdinih navijača, Vladimir Štimac, očekuje dobar meč i pune tribine.
"Bajern je izvanredna ekipa, sa izvanrednim trenerom. Maksimalno smo okrenuti toj utakmici, spremali smo se, igraćemo svaku utakmicu kao da je poslednja. Često kažem biće grešaka, biće svega, ali moramo na kraju svake utakmice da izađemo sa parketa sa saznanjem da smo dali 100, pa i 200 odsto naših mogućnosti", rekao je Štimac u najavi ovog meča i pozvao navijače da dođu u što većem broju.
Utakmica se igra od 19 sati u Štark areni.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vreme za Panterov debi i da Zvezda povuče logičan potez

Izvor: MozzartSport.com, 02.Jan.2020

Drugi dan januara 2020. godine za Crvenu zvezdu znači okretanje lista i novi početak gde se traži pobeda za dodatno podizanje samopouzdanja na putu definitivnog uzdizanja forme. Crveno-beli meč protiv Bajerna (TV Sportklub, 19.00) dočekuju sa tri uzastopna trijumfa u džepu, ali i posle mučnih...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.