Izvor: RTS, 27.Jan.2022, 07:18

Zvezda gostuje kod "braće" u Pireju

Košarkaši Crvene zvezde od 20.00 u Atini igraju protiv ekipe Olimpijakosa u meču 23. kola Evrolige. Tok pratite na našem portalu.
Obe ekipe žele da prekinu niz poraza u elitnom evropskom takmičenju.

Domaćin iz Grčke ih ima dva, dosta ubedljiva, protiv Fenerbahčea i Makabija.
Crvena zvezda doživela >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je tri ekstremno tesna poraza.
U poslednjem kolu crveno-beli poraženi su od Asvela u Lionu poenima u poslednjem minutu, pre toga je usledio poraz od Zenita nakon produžetka u Beogradu, da bi pre tri utakmice Efes u Istanbulu uspeo da izvede neverovatan preokret i savlada srpsku ekipu.
"Raspored je takav kakav jeste. Posle dva meča koja smo imali, boravka u Francuskoj i Sloveniji, tu smo i radimo malo na oporavku. Nismo igrali dobro protiv Asvela i napravili smo mnogo grešaka, atipičnih za nas, koje krasi igra sa velikom energijom. U ovom trenutku mi nemamo tu energiju, što je potpuno objektivno i nismo na tom nivou na kojem smo bili i na kojem želimo ponovo da budemo", rekao je Radonjić za klupski sajt. 
"O Olimpijakosu možemo da pričamo samo u superlativu. Odličan tim, igraju izvanredno, imaju dosta razloga da se nadaju pozitivnom rezultatu ove godine, da odu do završnice u Evroligi. Kao što sam rekao, mi smo primorani da razmišljamo samo o sebi, odnosno kako da prevaziđemo sve ovo na što bezbolniji način", dodaje strateg crveno-belih.
Nakon 19 odigranih utakmica, Olimpijakos ima 12 pobeda i 7 poraza, dok je Crvena zvezda ostvarila sedam pobeda i 12 poraza. 
Utakmica "bratskih" klubova igra se od 20.00 u Dvorani mira i priljateljstva u Atini, a tok susreta pratite na našem portalu.   
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sjajna Zvezda srušila Olimpijakos u Atini! (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jan.2022

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Olimpijakos na gostovanju 76:72 u utakmici 23. kola Evrolige. Crveno-beli su odigrali veoma čvrstu utakmicu u Pireju, naplatili prethodne neuspehe i uspeli da trijumfuju nad favorizovanim grčkim predstavnikom koji od početka sezone nije doživeo poraz na svom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.