Zvezda dogovorila pojačanje iz Bajerna – stiže centar

Izvor: B92, 17.Dec.2023, 22:58

Zvezda dogovorila pojačanje iz Bajerna – stiže centar

Fredi Gilespi biće novi košarkaš Crvene zvezde.

Košarkaš minhenskog Bajerna je u završnoj fazi dogovora oko prelaska u Crvenu zvezdu, preneo je Domantas Urbonas, novinar Basketnjuza, pozivajući se na svoje izvore.

Navodi se da će američki centar , koji je visok 206 centimetara i ima 26 godina, u narednih nekoliko dana dovršiti transfer iz minhenskog kluba na Mali Kalemegdan.

Navodi se da je u pitanju "otkup ugovora“.

Gilespi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je ovo sezone prosečno na parketu u Evroligi proveo nešto više od devet minuta, a beležio 2,2 poena i 2,4 skoka.

On je u Bajern stigao 202. godine, a pre dolaska u Evroligu, Gilespi je bio član Memfis Grizlisa, Toronto Reptorsa i Orlando Medžika, ali je uglavnom igrao za razvojne

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.