Zvezda čeka Albu u Pioniru, sa Makabijem u Areni

Izvor: Blic, 03.Jan.2015, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda čeka Albu u Pioniru, sa Makabijem u Areni

Košarkaši Crvene zvezde moraće samo jedan utakmicu Top 16 faze Evrolige da odigraju u Pioniru, a ne dve kako je prvobitno bilo planirano.

Iako je trebalo da crveno-beli svih sedam mečeva druge faze kao domaćini odigraju u Kombank areni, zbog zauzetosti najveće dvorane na Balkanu, Albu će 29. januara ugostiti u Pioniru, u okviru petog kola.

Zvezda će privremeno morati da se iseli zbog klizačke >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << atrakcije "Ledeno doba", pošto je za ovaj spektakl potrebno nekoliko dana da se postavi i skine ledena podloga.

Ipak, tim sa Malog Kalemehgdana će Makabi ugostiti 5. marta u Areni, iako je i protiv "Ponosa Izraela" trebalo da igra u Pioniru, koji sa kapacitetom od 7.000 mesta deluje zastrašujuće po rivale i atmosfera je mnogo "vrelija", ali je sa finansijske strane manje isplativo za klub, jer bi prodao gotovo tri puta manje ulaznica.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zvezda ipak u Areni čeka prvaka Evrope

Izvor: Mondo, 03.Jan.2015

Crveno-beli će dočekati Makabi na Novom Beogradu, potvrđeno je u subotu. Dakle, samo će protiv Albe igrati u "Pioniru"...Košarkaši Crvene zvezde Telekom i Makabija, ipak, neće odigrati i ove sezone evroligaški meč u hali Pionir, iako je bilo takvih nagoveštaja...Portalu MONDO rečeno je u subotu...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.