Zvezda bolja od Uniksa u punom Pioniru

Izvor: Studio B, 30.Jan.2013, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda bolja od Uniksa u punom Pioniru

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su u hali Pionir Uniks iz Kazanja sa 81:73 (20:26, 21:17, 22:7, 18:23) u utakmici četvrtog kola Grupe L druge faze Evrokupa.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je kapiten Igor Rakočević sa 21 poenom, dok je Raško Katić ubacio 12, a Majk Skot 11.   

U ekipi Uniksa najbolji je bio Mir Četmen sa 18 poena, dok je ubacio Čak Ejdson dodao 14.   

Zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << je bolje otvorila meč i povela sa 4:0, ali su gosti potom napravili seriju od 9:0 i preokrenuli rezultat. Uniks je sredinom druge četvrtine imao prednost od deset poena (30:40), ali je beogradski klub u završnici poluvremena uspeo da smanji rezultat i ode na odmor sa deficitom od dva poena (41:43).   

Crveno-beli su furiozno krenuli u trećem periodu, kada su serijom od 15:0 u prvih pet minuta drugog poluvremena došli do plus 13, a najveća prednost Zvezde bila je u osmom minutu treće četvrtine, čak petnaest razlike (68:53).   

U poslednjem periodu viđena je odlična košarka na obe strane, ali su se gosti bolje snašli i uspeli da smanje rezultat do kraja meča.   

U drugoj utakmici Grupe L, Ulm je u Nemačkoj deklasirao Galatasaraj sa 91:70 i nakon kompletnog četvrtog kola, obe ekipe imaju skor od dve pobede i dva poraza.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda u paklu Pionira stigla do pobede, ali ne i do +20

Izvor: Press, 30.Jan.2013

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je kapiten Igor Rakočević sa 21 poenom, dok je Raško Katić ubacio 12, a Majk Skot 11...U ekipi Uniksa najbolji je bio Mir četmen sa 18 poena, dok je ubacio čak Ejdson dodao 14...Zvezda je bolje otvorila meč i povela sa 4:0, ali su gosti potom napravili seriju...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.