Zvezda bez petorice, sa dvojicom omladinaca

Izvor: Sportske.net, 25.Nov.2020, 10:50

Zvezda bez petorice, sa dvojicom omladinaca

Ekspedicija crveno-belih odletela za Belgiju.

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su danas za Belgiju, gde će u četvrtak gostovati Gentu u četvrtom kolu Lige Evrope.

Kao što je ranije najavljeno, Dejan Stanković neće moći da računa na petoricu prvotimaca, pošto su povređeni Aleksandar Katai, Gelor Kanga, Milan Rodić i Marko Gobeljić, dok je Seku Sanogo suspendovan.

U avionu se našao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Željko Gavrić, koji se oporavio, ali je i dalje neizvestan za ovaj meč.

Očekuje se da Katai i Kanga budu spremni za naredni četvrtak kada u Beograd stiže Hofenhajm.

Dejan Stanković je usled kadrovskih problema pozvao i dvojicu omladinaca, u pitanju su - Mateja Bačanin (2003) i Marko Lazetić (2004).

U Belgiju su otputovali:

Milan Borjan, Zoran Popović, Milan Gajić, Radovan Pankov, Nemanja Milunović, Miloš Degenek, Strahinja Eraković, Njegoš Petrović, Mirko Ivanić, Veljko Nikolić, Veljko Simić, Andrija Radulović, Srđan Spiridonović, Željko Gavrić, El Fardu Ben, Aleksa Vukanović, Milan Pavkov, Ričmond Boaći, Nikola Krstović, Dijego Falćineli, Marko Lazetić i Mateja Bačanin.

Utakmica Gent - Crvena zvezda na programu je u četvrtak u 18.55.
Pogledaj vesti o: Milan Stanković

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.