Zvezda bez Voltersa i Bjelice napada mlađeg brata

Izvor: MozzartSport.com, 17.Feb.2017, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda bez Voltersa i Bjelice napada mlađeg brata

„Oni su bolje, ali nedovoljno bolje da bi nam pomogli protiv FMP-a“, poručio crnogorski stručnjak

Verovali su u stručnom štabu Crvene zvezde da će u sutrašnjem duelu protiv FMP-a, u okviru polufinala Kupa Radivoja Koraća, imati na raspolaganju Nejta Voltersa i Milka Bjelicu. Sve je ostalo na nadanjima.

Američki pljmejker i iskusni kombo centar zbog povreda će propustiti duel sa razvojnim timom. To je potvrdio Dejan Radonjić.

„U >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << polufinalu protiv FMP-a izvesno je da ćemo biti lišeni pomoći trojice igrača koji su odsutni. Nejt Volters i Milko Bjelica su bolje, ali u nedovoljnoj meri da očekujem da će igrati protiv FMP-a. Dangubić, kao što se već zna je na terapijama u Beogradu. Apsolutno sam svestan da su opterećenja ogromna i to u ovolikom nizu utakmica, međutim, daćemo sve od sebe da uđemo u  finale kupa Radivoja Koraća", rekao je Dejan Radonjić.

(Foto Star Sport)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.